Diana Hetea (X Factor), admisa la o prestigioasa scoala de muzica din strainatate! Afla ce a determinat-o sa se retraga!

Publicat: 01/02/2012 | 00:00
Diana Hetea, una dintre vocile concursului "X Factor", a fost admisa la prestigioasa scoala de muzica din Salzburg, Mozarteum. Din pacate, din motive obiective, ea a trebuit sa se retraga de la cursurile scolii.

Diana Hetea a fost prima pe lista la examenul de admitere al unei prestigioase scoli de muzica din lume, Academia Mozarteum, din Salzburg. „Eram studenta in anul al II – lea a Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii de Vest, cand am luat aceasta decizie de a ma inscrie la una dintre cele mai cunoscute scoli de profil din lume, Academia Mozarteum din Salzburg. Imi amintesc cate emotii am trait in acel moment al asteptarii rezultatului… Ma gandeam ca este un moment ce va amprenta intr-un fel, destinul meu. Eram 75 de candidati pe 9 locuri! Toti erau muzicieni cu referinte impresionante la nivel international, iar concurenta era acerba. Am fost uimita la final, cand pe lista de admisi , am fost prima!”, a declarat Diana pentru Revista VIP.

Din pacate, fericirea ei nu a durat foarte mult si a fost nevoita sa se retraga de la cursuri. „Desi visul parea aproape atins, am aflat care erau costurile pe care trebuia sa le onorez si faptul ca scoala nu oferea burse studentilor. Desi am incercat sa adun sumele necesare, a fost imposibil si a trebuit sa ma retrag… Cred ca a fostul unul dintre momentele de mare dezamagire pe care le-am trait, dar si o dovada a faptului ca sunt un om puternic care reuseste se se adapteze oricarei situatii, fara a fi daramat. Regretele au ramas insa, mai cu seama ca lucrurile nu au curs in directia dorita nu datorita unui esec, ci datorita situatiei financiare, deloc ofertanta” a declarat fosta concurenta de la concursul X Factor.

Premiera in istoria X Factor! Afla ce concurent a pierdut 200.000 de euro!

Scandal si jigniri la” X Factor”! „Alin Vaduva, esti un pervers, un fals si un prefacut”

Citește și...