Diana Pârvu, petrecere cu repetiţie! Ce surpriză i-a făcut iubitul

Publicat: 02/10/2017 | 17:26
 
Diana Pârvu a împlinit pe 1 octombrie 32 de ani şi, cum era firesc, a dat petrecere. Seara. A doua zi, fata de la Meteo din cadrul ştirilor de weekend de la Kanal D a repetat-o. De faţă a fost şoi iubitul ei, care a luat-o prin surprindere cu un gestul său. 
„Vă mulţumesc din suflet pentru fiecare gând bun! Vă doresc să vi se întoarcă înzecit! Am îmbătrânit şi mă simt mai înţeleaptă. Simt că am învăţat într-un an câţi alţii în zece! Mi-am sărbătorit ziua în cel mai frumos mod posibil: făcând ceea ce îmi place dar şi alături de oameni frumoşi! Astăzi continuă petrecerea”, a scris Diana Parvu pe pagina ei de Facebook.
 
„Mă bucur că fac parte dintr-o echipă de milioane, în care învăţ în fiecare zi să fiu mai bună şi să îmi depăşesc limitele. Astăzi am avut parte de o grămadă de surprize din partea colegilor mei profesionişti! Vă mulţumesc din suflet tuturor”, a adaugat prezentatoarea. 
 
Iubitul ei a luat-o prin surprindere. Sub pretextul că merg să mănânce ceva repede şi să ciocnească amândoi un pahar de vin, Sergiu a dus-o într-un restaurant unde o aşteptau atât prietenii apropiaţi, cât şi colegii.
Citește și...