Dica i-a sarit la gat lui Becali

Publicat: 27/02/2008 | 00:00

REVOLTA. Dica nu a mai suportat tratamentul lui Gigi Becali si a iesit la atac Razboi. Infrangerea de la Iasi a declansat iuresul in Ghencea. Nicolae Dica i-a raspuns cu aceeasi moneda patronului, dupa atacul de ieri Sebastian Stan Gigi Becali si-a mustruluit vedetele dupa meciul de la Iasi. Dica, Goian si Nicolita au fost scosi tapi ispasitori dupa infrangerea in fata echipei lui Ionut Popa. Nimeni nu se astepta la o reactie din partea jucatorilor. Nicio persoana de la Steaua nu a avut curaj sa se ia in gura cu Gigi Becali in timp ce era la clubul din Ghencea. “Dicanio” nu a mai tinut cont de unde isi ia salariu si i-a replicat dur patronului, care l-a acuzat ca are aere de vedeta si ca se roaga de Giovanni Becali sa plece: “Nu mi se pare normal ca, de patru ani de cand am venit la Steaua, la infrangere e vinovat Dica, iar la victorie sunt laudati altii. In ultimele sase luni, am fost de doua ori la nea Giovanni si de doua ori am vorbit la telefon, iar in patru ani nu am fost niciodata la nea Gigi sa ii cer sa ma transfere. Nu inseamna ca, daca am prins un joc mai slab, nu mai vreau sa joc. Cred ca destabilizeaza echipa prin spusele sale, pentru ca noi avem nevoie de o atmosfera buna. Inaintea meciului cu CFR Cluj trebuie sa fie liniste. Daca nea Marius va considera ca e un jucator mai bun decat mine si ma va lasa pe banca, eu nu am nicio problema. Nu sunt pregatit sa fiu rezerva, dar, daca decide antrenorul, ma voi conforma. Dar, subliniez, doar deciziei antrenorului”, a spus suparat Dica.

Rascoala internationalilor

Iesirea lui Dica pare necontrolata, mai ales ca in Ghencea exista niste reguli nescrise, pe care jucatorii le respecta cu sfinteniei. Surse din cadrul clubului sustin ca jucatorii luati la rost nu au mai suportat comportamentul patronului si au luat pozitie. Dica, Goian, Nicolita, Rada, Neaga, Plesan si Petre Marin au raspuns, fara precedent, acuzelor lui Gigi Becali prin vocea primului.

Au avut curaj doar dupa ce au plecat

De-a lungul timpului, cei care au parasit Steaua in timpul “domniei” lui Gigi Becali au luat pozitie doar dupa ce nu au mai fost platiti de latifundiarul din Pipera. Andrey Nazario, Cyril Thereau, Victoras Iacob, Mihai Stoica, Klemi Saban sunt doar cateva nume care l-au acuzat pe Gigi Becali ca s-a purtat urat cu ei. Gheorghe Hagi “s-a luat la tranta” cu finul sau la conferinta de presa in care si-a anuntat demisia din functia de antrenor al Stelei.

Becali: “Imi bag p… in el de CANCAN!”

Contactat telefonic de reporterii CANCAN si rugat sa comenteze afirmatiile lui Nicolae Dica, Gigi Becali a avut o iesire nervoasa: ” Ce, ba, voi sunteti judecatori?! Imi bag p… in el de CANCAN!”. Imediat dupa injuratura, patronul Stelei a inchis telefonul.

Impotriva lui Gigi

Am trait momente penibile cand am primit telefon de sus, in timpul meciului sau la pauza, sa mi se impuna cine sa joace. Asa ceva este penibil! Nu am mai trait in toata cariera mea asemenea momente. Gigi Becali distruge jucatorii si echipa” Gica Hagi, fara contract Gigi strica Steaua! Nu l-am cunoscut decat pentru o scurta perioada si ma bucur ca nu am fost nevoit sa stau mai mult in preajma unui asemenea om! El nu are respect pentru nimeni” Andrey Nazario, Cruzeiro Nu o sa revin niciodata la Steaua. Abia asteptam sa plec, din cauza ca nu mai suportam atmosfera de acolo” Cyril Thereau, Charleroi Nu meritam sa fiu tratat asa dupa tot ce am facut pentru acest club, unde m-am dedicat trup si suflet. Nici eu, si nici alti fosti coechipieri. E clubul Steaua, nu e clubul lui Becali. Eu stiu ca, atunci cand am semnat contractul de joc, am semnat cu Steaua, nu cu Fotbal Club George Becali” Victoras Iacob, Kaiserslauten Eu nu-i dadeam atentie acestui om. A vrut sa dea afara, in plin sezon, zece fotbalisti. Din cauza gurii sale mari, erau numai probleme in cadrul clubului. As vrea ca, intr-o zi, sa ma intalnesc cu fosta mea echipa si sa inscriu impotriva ei”, Klemi Saban, Macabi Netanya Gigi Becali are nevoie de un mascarici la Steaua, ca sa ii dicteze echipa. Eu si acum mai am biletelele pe care i le dadea lui Olaroiu, in care scria echipa. Aveau si mici greseli de ortografie. Le pastrez chiar daca a scris Ochirosii in doua cuvinte” Mihai Stoica, presedinte Unirea Urziceni

Citește și...