Dieta mâncatului des! Oana Roman, “încărcată” de păpică! Cele două mâini nu i-au fost de ajuns!

Publicat: 05/03/2016 | 13:17
Dieta mâncatului des! Oana Roman, “încărcată” de păpică! Cele două mâini nu i-au fost de ajuns!

Oana Roman este de ceva vreme la dietă, însă ea a fost fotografiată marţi de către CANCAN.ro când abia dovedea să îşi ducă sacoşele cu „merinde“ de la maşină până în casă.

Oana Roman şi-ar fi dorit să aibă încă o pereche de mâini

Cum se află din nou, faţă-n faţă cu o nouă dietă, pe care Oana Roman se laudă că o ţine cu stricteţe, nu putem să nu ne întrebăm de ce şi-a făcut atât de conştiincios cumpărăturile şi de ce avea cu ea atât de multe sacoşe pline ochi.

CANCAN.ro a pozat-o pe fiica lui Petre Roman când s-a dat jos de la volanul maşinii, marţi, în jurul amiezii. Doar că în loc să-şi ia doar poşeta şi să încuie autoturismul, Oana Roman nu dovedea să se dea jos din maşină din cauza diferitelor pungi, care tot o încurcau.

Oana Roman are nevoie de încă două mâini pentru că nu reuşeşte să îşi ducă sacoşele în casă
Oana Roman are nevoie de încă două mâini pentru că nu reuşeşte să îşi ducă sacoşele în casă

Pentru că nu avea suficient de multe degete care să se poată agăţa de toate mânerele sacoşelor, Oana Roman a mai apelat la încă o pereche de mâini care să o ajute. Mai exact, ea a cerut ajutorul unei femei, care cel mai probabil o ajută de fiecare dată când se confruntă cu situaţii de genul.

Femeia s-a îmbrăcat şi a ieşit pe stradă în grabă, pentru a putea să fie cât mai rapid de ajutor, chit că era încălţată doar cu o pereche de papuci de casă de culoare roz.

Mâncatul cât mai des, cea mai bună dietă

„Mănânc mai puţin, mai des şi niciodată după 7 seara“, spunea fiica lui Petre Roman, în urmă cu un an, când a fost întrebată ce metodă de slăbire pune în aplicare pentru a da jos kilogramele în plus. Aceeaşi Oana Roman se plângea că a fost de nenumărate aspru criticată din pricina siluetei sale. Ca să nu mai vorbim de glumele care s-au tot făcut pe seama acesteia, pe care cu siguranţă că şi ea le-a învăţat pe de rost.

Suntem de părere că Oana Roman încă îşi urmează propriul sfat, din urmă c-un an. Chit că spunea că mănâncă mai puţin, noi suntem de părere că o face mai des, dacă e să ne luăm după dimensiunile sacoşelor, plus punguţa de carton de la vreo patiserie din Capitală, pe care Oana Roman a ţinut-o tot timpul aproape, până când a ajuns în casă.

Totodată, la sfârşitul lui februarie, Oana Roman spunea că ea şi soţul ei nu au bani nici măcar de pâine, însă tot aceleaşi sacoşe pline o cam contrazic.

Mădălina Moraru
 

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020