Din pacate, nu este BANC! Mesajul INCREDIBIL de pe spatele unui dric din Alba Iulia

Publicat: 13/07/2014 | 16:25
Din pacate, nu este BANC! Mesajul INCREDIBIL de pe spatele unui dric din Alba Iulia

Trebuie sa recunoastem ca este foarte greu sa faci publicitate unei firme de servicii funerare. Iti trebuie foarte multa imaginatie si... mult curaj! Mai ales cand vrei sa transmiti mesajul pe care l-a ales un roman din Alba...

Romanul nostru, inventiv din fire, ca de’, asa ne e natia, ce sa-i facem, si-a inscriptionat masina de la firma de pompe funebre cu un mesaj cu care sa poata ramane in memoria tuturor celor care il observa pe strada. Si, fara doar si poate, a reusit cu brio!

“Pentru ce-am muncit pe pamant? Pentru o cruce si-un mormant!”, a scris romanul din judetul Alba pe spatele dricului sau.

Mesaj dric

Romanul s-a nascut poet, asta stim! Ca are simtul umorului chiar si atunci cand vine vorba de moarte, si asta stim! Asa ca e lesne sa ne imaginam cam ce reactie au oamenii atunci cand vad inventivul slogan “trecand” pe langa ei pe strada.

Si mai interesant devine totul atunci cand observi numarul de inmatriculare al vehiculului. Aici, multora nu le mai arde de gluma! Sa pui 66 pe o masina care, teoretic, iti “faciliteaza” transportul spre lumea cealalta, e foarte discutabil, stiindu-se ca alaturarea a doi sau trei de 6 echivaleaza cu un fel de incantatie demonica.

_____

CITESTE SI:

Galerie foto incredibila! Masina Reginei Angliei zace in parcarea de la Intercontinental de mai bine de zece ani! Vezi cum arata!

Ducu Darie si-a golit buzunarele pentru inmormantarea tatalui! A platit cu 7.000 de euro cinci preoti si o firma de pompe funebre

_____

Nu se stie daca numarul a fost ales de patronul firmei sau asa l-a primit acesta de la politie. Important este ca romanul nostru, modest daca e sa ne luam dupa plancartele de pe dric care se vad de la o posta ca sunt facute de el, s-a bazat mai mult pe inspiratie decat pe… buget.

R.O.

Citește și...