Disparitia misterioasa a lui Ruby! Motivul incredibil pentru care a luat decizia radicala de a se inchide in casa!

Publicat: 16/01/2015 | 00:18
Disparitia misterioasa a lui Ruby! Motivul incredibil pentru care a luat decizia radicala de a se inchide in casa!

Ultimele aparitii marcante ale lui Ruby au fost decernarile de premii din luna septembrie, ulterior cantareata retragandu-se din peisajul muzical. Adio, evenimente mondene si iesiri in cluburi sau cafenele, solista a decis sa stea retrasa, o perioada.

O prezenta constanta in showbiz-ul romanesc, Ruby a ales sa se retraga, o perioada. Astfel ca, de cateva luni, nimeni nu mai stie nimic despre focoasa artista, pana si colegii ei de breasla ridicand din umeri atunci cand sunt intrebati despre ea. Ei bine, CANCAN.ro a aflat ce se intampla acum cu Ruby.

 

Ruby

Este intr-o pauza artistica

 

Iesirile in lume ale lui Ruby au inceput sa se rareasca in ultima perioada si nu din lipsa de timp, ci datorita crizei cu care se confrunta cantareata. Conform unor surse apropiate solistei, se pare ca bruneta nu trece prin cea mai buna perioada a vietii ei. Fara vlaga si mai ales indiferenta cu cei din jur, Ruby este afectata de faptul ca se afla intr-un moment in care cariera ei stagneaza. Cu alte cuvinte, lipsa concertelor si mai ales a evenimentelor o afecteaza foarte mult pe tanara.

ruby

Invatata sa fie mereu pe drumuri, dar mai ales sa aiba mereu bani in cont, Ruby s-a vazut nevoita sa umble la economii, care nu sunt deloc mari tinand cont la cum este invatata ea sa traiasca. Dupa cum singura declara, artista nu este genul de persoana care sa puna prea multi bani la ciorap, asa ca trece cu greu de situatiile de criza. In acest context, Ruby a hotarat sa stea mai mult inchisa in casa pana cand va relua perioada de concerte, in februarie-martie.

 

CITESTE SI:

Ruby, la un pas sa isi dea foc! Vezi cum si-a speriat cantareata fanii!

Ruby si-a marit buzele? Cum arata acum cantareata. Fanii nu sunt prea incantati

 

Ruby
Ruby

Ii merge bine insa pe plan amoros

 

Pe de alta parte, ca o singura consolare, lui Ruby ii merge extrem de bine din punct de vedere emotional. Totusi, vorba cum ca „dragostea trece prin stomac” i se potriveste de minune, mai ales ca iubitul ei se afla in aceeasi situatie economica cu a ei. Ambii lucreaza in showbiz, iar cum Ruby nu are niciun recital, nici Adi nu este invitat pe nicaeri. Partenerul solistei este dansator de meserie si isi castiga existanta din concertele unor vedete autohtone.

 

Denisa Macovei