Divorţ cu scandal pentru fosta vedetă a Guvernului Boc. Soţia îl acuză pe politicianul milionar de teroare! A cerut două ordine de protecţie şi…

Publicat: 05/11/2017 | 23:35

A fost ”vedetă” în Guvernul Boc, iar acum are mai mari şanse să devină ”vedetă” la tribunal! Fostul şef al Agenţiei de Dezvoltare din Guvernul Boc a devenit brusc cunoscut când s-a încumetat să se ducă în mijlocul manifestanţilor furioşi că li se tăiaseră salariile, intenţionând să discute cu aceştia. Nu i-a ieşit, aşa că a fost evacuat de jandarmi sub o ploaie de ouă! Acum, disponibilitatea sa pentru dialog nu pare să mai fie atât de pregnantă, pentru că se află în plin război chiar cu propria lui familie! CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă prezintă toată povestea, cu lux de amănunte. (VEZI ŞI: Tatăl lor a fost unul dintre cei mai bogaţi parlamentari români, dar între timp s-a retras din politică. ”Prinţişorii transporturilor” de la Vâlcea au speriat Beverly Hills-ul. Ce aroganţă au făcut pe Rodeo Drive, una dintre cele mai scumpe străzi din lume)

De la ieşirea ruşinoasă din mijlocul manifestanţilor, Marcel Hoară a intrat într-un con de umbră, cel puţin din punct de vedere politic, pentru că s-a orientat către zona afacerilor. Fosta ”emblemă” a Guvernului Boc a cumpărat 4.000 de metri pătraţi de teren la Ghermăneşti, pe malul lacului Snagov, unde a ridicat un complex de vile ”suedeze”.

Afacerea a suscitat amplul interes al presei prin 2012, pentru că prin declaraţia lui de avere cam bătea vântul, iar achiziţia s-a făcut prin intermediul părinţilor săi, profesori universitari. Proiectul imobiliar a mers mai întâi pe firma lui Hoară, arăta Antena 3, iar apoi a fost transferat unei firme cu capital suedez, ca, în final, după apariţia informaţiilor în media, Hoară să nu mai aibă nici o legătură, în acte cel puţin, cu proiectul. Mai întâi şase, apoi 16 vile, cu un preţ de vânzare de cel puţin 400.000 de euro, totul pornind de la un proiect iniţial care se dorea a fi o singură vilă destinată părinţilor lui Marcel Hoară, care să vândă tot din Gorj şi să se retragă alături de fiu, la Bucureşti, în ”Satul Scandinav”.

(CITEŞTE ŞI: Este unul dintre noii ”jucători” pe piaţa imobiliară. Logodnicul Elenei Udrea, ”întâlnire de afaceri” la… o halbă de bere!)

Oamenii de ordine l-au scos pe Marcel Hoară din mijlocul manifestanţilor furioşi, în mai 2010
Oamenii de ordine l-au scos pe Marcel Hoară din mijlocul manifestanţilor furioşi, în mai 2010

Scandalul din familie, cât casa!

Dacă i-a mers atât de bine în afaceri lui Marcel Hoară, nu acest lucru se poate spune şi în viaţa de familie, care a devenit un dezastru. Asta pentru că soţia, Georgeta, i-a intentat divorţ, iar primul termen de judecată a avut loc în luna septembrie. Ruptura este cu atât mai mare, cu cât soţia politicianului a adus dovezi în instanţă că Hoară ar fi violent cu ea şi cu cele două fiice.

(VEZI ŞI: Lovitură de teatru în instanţă. Celebrul senator a cerut ordin de protecţie împotriva fostei soţii, dar…)

Numai aşa se pot explica cele alte două procese separate, pornite de femeie, prin care le cere magistraţilor emiterea unor ordine de protecţie împotriva soţului, care, cel puţin teoretic, nu ar fi avut voie să se mai apropie de soţie şi copii, evident, dacă ar fi fost admise cererile. Într-unul din dosare, Georgeta Hoară a acţionat şi în numele celor două fiice. Numai că judecătorii i-au respins ambele cereri, iar soţia lui Hoară a făcut apel!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...