Divortul anului! Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu au DIVORTAT!

Publicat: 20/09/2014 | 10:44
Divortul anului! Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu au DIVORTAT!

Recunoscuti pentru mariajul lor foarte stabil, care a durat 16 ani, Anca Turcasiu si Cristian Georgescu au socat pe toata lumea, anuntandu-si divortul. Cei doi au impreuna un copil.

Anca Turcasiu si Cristian Georgescu nu dadeau nimanui de banuit ca lucrurile intre ei nu stau deloc bine. Se comportau ca o familie normala si toata lumea credea ca relatia lor este in regula, asa cum a fost timp de 16 ani.

Anca Turcasiu

Cei doi s-au mai separat o data, la inceputul acestui an, insa au decis sa isi mai dea o sansa. In vara, chiar au fost impreuna la mare si totul parea sa reintre in normal, insa, acum ei au confirmat zvonul ca au divortat.

Anca Turcasiu

Niciunul dintre ei nu vrea sa discute mai multe pe marginea acestui subiect. Artista si fostul ei sot au impreuna un baiat in varsta de 15 ani.

CITESTE SI:

Anca Turcasiu va inlemni cand va afla afla! Dupa 16 ani de casnicie, sotul ei a renuntat de tot la verigheta si noi avem dovada!

Manuela Fedorca si Luminita Anghel, invinse de celulita si kilogramele in plus! Cum arata divele anilor ’90 la plaja!

Nu mai purtau verighetele

Cei doi nu mai purtau verighetele, insa Anca Turcasiu a gasit o explicatie la acest lucru. Bineinteles ca toata lumea a banuit ca ceva nu este in regula, dar cantareata a motivat ca sotului sau ii era larga bijuteria si va trebui sa remedieze aceasta problema pentru a o purta din nou.

Anca Turcasiu

“Ne iubim foarte mult, ne-am amintit de inceputuri mereu si ne-am reindragostit. Mai presus de orice, ne pliem in functie de dorintele fiecaruia. Nu este un tip gelos, eu nici atat! El a renuntat la verigheta o perioada. Dar nu pentru ca s-ar fi intamplat ceva, ci pentru ca i s-a largit. Problema va fi insa rezolvata”, a explicat artista pentru CANCAN.ro.

R.O.

Citește și...