DJ Wanda a facut ravagii pe litoral, la bratul unui burlac celebru de la noi. Uite cum i-a sarit in brate, chiar in vazul tuturor

Publicat: 28/07/2014 | 18:09

DJ Wanda a stiut intotdeauna cum sa isi traiasca viata. Week-endul acesta, bruneta si-a facut de cap la malul marii, in compania unui burlac celebru de la noi. Uite cum a fost filmata alaturi de Bogdan Vladau! Imaginile sunt savuroase!

Este libera si fara obligatii, asa ca traieste fiecare clipa la maximum. Oriunde isi face aparitia, DJ Wanda este sufletul petrecerii, vedeta stiind cu adevarat cum sa se distreze. Week-endul trecut, aceasta a fost filmata la malul marii, in timp ce isi facea de cap in compania unui burlac celebru de la noi.

DJ Wanda si-a facut de cap intr-un club la malul marii
DJ Wanda si-a facut de cap intr-un club la malul marii

Insotita de cativa amici, Wanda s-a dezlantuit intr-un club de pe litoral si a dansat de mama focului, chiar pe plaja. La un moment dat, veselia a atins cote maxime, iar DJ-ita a oferit un spectacol de zile mari. Cu paharul in mana, aceasta s-a unduit pe ritmurile muzicii si, fara sa mai tina cont de nimic, s-a “catarat” in bratele lui Bogdan Vladau. Artistul nu a parut deloc deranjat de acest lucru, ba dimpotriva.

La un moment dat, bruneta s-a aruncat in bratele lui Bogdan Vladau
La un moment dat, bruneta s-a aruncat in bratele lui Bogdan Vladau

CITESTE SI

DJ Wanda, diagnosticata cu o boala INCURABILA? Vedeta vorbeste pentru prima data despre asta

A cazut si ultimul mare secret al vedetei care si-a operat vaginul! Ce a raspuns la intrebarea “Cand ai facut ultima oara sex?”

Bruneta si burlacul si-au facut de cap la malul marii
Bruneta si burlacul si-au facut de cap la malul marii

Dupa cum reiese din imagini, putem spune chiar ca lui Vladau i-a placut aceasta ipostaza, caci a zambit larg si a stat si la poze. Fotografia cu DJ Wanda si Bogdan Vladau va ramane de acum pentru totdeauna in istoria showbizz-ului de la noi, ca dovada a prieteniei dintre ei.

DJ Wanda arata foarte bine, chiar daca se apropie de 40 de ani
DJ Wanda arata foarte bine, chiar daca se apropie de 40 de ani

Arata foarte bine

Chiar daca nu mai este la prima tinerete si se apropie cu pasi repezi de 40 de ani, DJ Wanda arata incredibil de bine. La mare, bruneta a afisat o silueta aproape perfecta si un corp foarte bine lucrat. Formele ei apetisante au taiat respiratia barbatilor prezenti pe litoral, care au intors capul dupa ea, admirand indelung.

A.D.
 

Citește și...