Doamna Balint are parte de senzaţii tari. ”Puiuţul” musculos i-a dansat cu nasul în decolteu!

Publicat: 12/07/2016 | 23:10

Cătălina Balint, fosta soţie a lui Gabi Balint, are 42 de ani şi un divorţ la activ, dar aceste lucruri nu o împiedică să fie mai fericită ca niciodată pentru că iubeşte şi pare că este iubită cu pasiune.


 Cătălina trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Lucian Albei, un bărbat mai tânăr decât ea cu 15 ani, iar iubirea o face parcă să pară mai fericită ca niciodată. Dacă în urmă cu aproape o lună au fost împreună la Monaco, unde au trăit momente aparte, imortalizate în imagini din intimitate, chiar de ziua lui de naştere (VEZI IMAGINILE AICI), cei doi îndrăgostiţi au rămas weekendul trecut pe litoralul românesc unde au dansat şi au petrecut aşa cum era de aşteptat, în LOFT, vestitul club din Mamaia. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 în România a fost acolo şi filmat întreaga petrecere în plină desfăşurare. Chiar dacă localul era plin de lume, printre care  şi multe tinere foarte atrăgătoare, „puiuţul“ musculos, nu a avut ochi decât pentru iubita sa. Ba mai mult, Lucian la un moment dat a simţit nevoia să se apropie foarte mult de Cătălina în timpul unui dans, iar capul tânărului de 28 de ani a ajuns exact unde trebuia, mai precis în decolteul ei călduţ!

Cei doi s-au distrat de minune in club
Cei doi s-au distrat de minune in club

În urmă cu câteva luni vă povesteam că fosta soţie a lui Gabi Balint a început să se iubească în secret, pentru că la început Cătălina nu a recunoscut relaţia, cu Lucian Albei, un binecunoscut instructor de fitness, pe care Cătălinei i s-a pus pata, chit că diferenţa de vârstă dintre cei doi este una destul de mare. De asemenea, pe Lucian cu siguranţă vi-l amintiţi din scenele fierbinţi cu Daniela Crudu din piscină, atunci când instructorul a încercat să o cucerească pe focoasa brunetă, în show-ul “Burlăciţa”. N-a reuşit cu Crudu, dar până la urmă totul s-a terminat cu bine pentru amândoi.

Lucian Albei a devenit cunoscut după scenele fierbinţi pe care le-a filmat alături de Daniela Crudu la ”Burlăciţa”
Lucian Albei a devenit cunoscut după scenele fierbinţi pe care le-a filmat alături de Daniela Crudu la ”Burlăciţa”

 

Citește și...