Loading the player...

Simpaticul "Bozo", Răzvan Plumb, trece prin momente foarte frumoase în relaţia cu iubita lui, Roxana. După ce s-au împăcat, aşa cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit AICI, Bozo şi Roxana sunt nedezlipiţi şi se sărută foarte des în public. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Bozo şi Roxana au ieşit împreună cu prietenii lor la Nuba Cafe, noul epicentru al fiţelor din Bucureşti. (VEZI AICI CINE A "SPART" 100.000 DE EURO LA NUBA). Distracţie, voie bună şi... multă dragoste! Bozo şi iubita lui s-au sărutat încontinuu, împăcarea lor fiind cât se poate de dulce.

Bozo şi Roxana Panait au fost despărţiţi până de curând, lucru care l-a afectat foarte tare pe simpaticul fiu al Rovanei Plumb. Văzându-l atât de supărat şi chiar într-o uşoară depresie pe fiul ei, însăşi doamna ministru Rovana Plumb a intervenit pentru ca Bozo să se împace cu Roxana (VEZI DETALIILE AICI).

Eforturile susţinute ale tuturor, inclusiv ale doamnei ministru, iată că au dat roade şi Bozo este din nou fericit! La ieşirea cu prietenii a fost tot numai un zâmbet.

Roxana şi Bozo se sărută în public
Roxana şi Bozo se sărută în public

Totul e bine când se termină cu bine! Bozo şi Roxana sunt fericiţi, aşa cum se vede din imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate, iar doamna ministru Rovana Plumb este şi ea mulţumită, probabil, că fiul ei nu mai este abătut. 

Roxana, medic stomatolog, construise deja o relaţie de prietenie cu "soacra", dar cu siguranţă că tânăra mai bifat o bilă albă la doamna ministru odată cu împăcarea cu Bozo. 

Citeste despre:bozo, razvan plumb, bozo si iubita in oras, bozo si roxana


Share On Facebook