Simpaticul Bozo, fiul ministrului Fondurilor Europene Rovana Plumb, este foarte afectat de despărţirea de iubita lui, aşa cum CANCAN.RO a dezvăluit în exclusivitate AICI. Bozo nu a reuşit să se împace cu decizia luată de fosta lui prietenă, aşa că a avut mai multe tentative de a o face să se răzgândească. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că prima încercare a lui Bozo de a o convinge pe Roxana, fosta lui prietenă, să revină asupra deciziei a avut loc miercuri seara, atunci când fiul Rovanei Plumb şi-a scos “bestia” în oraş, superbul Mercedes S Coupe 65 AMG, în valoare de peste un sfert de milion de euro!

Cu splendidul bolid şi cu un prieten, Bozo a descins “La Brasserie”, acolo unde celebrul Bi, pe numele său real Bogdan Nemţeanu, îşi serba ziua (VEZI AICI CUM S-A DESPĂRŢIT DIANA MUNTEANU DE BI). Roxana, fosta iubită a lui Bozo, se afla acolo împreună cu câteva prietene.

Atras de Roxana, Bi a încercat câteva “manevre” care l-au consacrat pentru a o cuceri. Potrivit informaţiilor noastre, Roxanei i-a surâs ideea de a-l face gelos pe Bozo, dar totodată nu a vrut să cedeze insistenţelor lui Bi deoarece nu ar fi sigură de seriozitatea acestuia. Există semnale clare că nu ar fi foarte serios ::))), mărturie stă lista de foarte multe sute de femei care i-au cedat.

"Raidul" nocturn al lui Bozo s-a sfârşit cu un eşec: Roxana a plecat singură acasă

Episodul de “La Brasserie” l-a supărat foarte tare pe Bozo, Bi fiind acum duşmanul său având în vedere că a încercat să i-o fure pe Roxana.

Dezvăluirile noastre nu se opresc aici. Vinerea trecută, Bozo a mai avut o încercare de a-şi recuceri prietena, într-unul dintre “raidurile” sale nocturne cu Mercedes-ul. Aşa cum v-am povestit AICI, ministrul Rovana Plumb i-a interzis băiatului său să meargă cu Mercedes-ul în timpul zilei, Bozo fiind nevoit să conducă un Duster de doar 14.500 de euro până la apusul soarelui.

Bozo a reperat-o pe fosta lui iubită la LOFT şi a fost nevoit să o urmărească până la toaletă pentru a vorbi cu ea. Nici această tentativă nu a avut, însă, mai mulţi sorţi de izbândă, Roxana plecând singură de la LOFT aşa cum puteţi vedea în imaginile pe care le publicăm în exclusivitate astăzi. Nereuşita l-a supărat şi mai rău pe Bozo, care a căzut într-o oarecare depresie.

Văzându-l pe Bozo al ei aşa supărat, doamna ministru Rovana Plumb a decis că trebuie să se implice personal în această poveste pentru ca băieţelul ei să nu mai fie aşa abătut. A pus mâna pe telefon şi a sunat-o tocmai pe fosta ei “noră”, cu care este într-o relaţie de prietenie. Bazându-se pe relaţia bună pe care o are cu Roxana, Rovana Plumb a rugat-o pe aceasta să facă ceva pentru ca fiul ei să iasă din această stare de depresie în care a intrat. Vom vedea dacă abilităţile de convingere ale Rovanei Plumb, dovedite cu prisosinţă în politică, vor avea efect şi cu fosta “noră” a ei. Ar fi bine să fie aşa, că doar nimeni nu-şi doreşte ca Bozo să rămână cu aceeaşi lipsă de chef de viaţă.

Citeste despre:bozo, bozo iubita, bozo despartire, rovana plumb


Share On Facebook