Doar Leo de la Strehaia a putut-o vedea ASA pana acum! Renata, in ipostaze demne de filmele cu „patratel” in direct la TV

Publicat: 04/04/2014 | 20:17

Renata ataca vertiginos titlul neoficial de cea mai sexy asistenta TV din Romania! Planul ei? Unul pe cat de simplu, pe atat de ingenios: aparitii din ce in ce mai "hot" pe micul ecran.

Ultima astfel de “patanie” a asistentei lui Adrian Bahmuteanu a avut loc in editia de vineri a emisiunii de la Antena Stars unde lucreaza bruneta.

Renata a prestat cateva exercitii in direct la TV
Renata a prestat cateva exercitii in direct la TV

Imbracata lejer, in alb din cap pana-n picioare, Renata Gheorghe s-a asezat in genunchi, pe salteluta, punand in practica, in direct, cateva exercitii fizice.

Iubita
Iubita „Printului Tiganilor” le-a aratat fetelor cum sa scape de durerile de spate

Teoretic, momentul a fost unul cat se poate de inocent, iubita lui Leo de la Strehaia aratandu-le fetelor cum se scapa de durerile de spate.
______

CITITI SI:

O iubeste pe Renata, dar tot vrea s-o lase fara masina! Ce decizie neasteptata a luat Leo de la Strehaia!
______

Practic insa, in momentul in care Renata s-a pus in genunchi si si-a ridicat posteriorul, imaginatia barbatilor din public si din fata micului ecran a luat-o razna. Dar aceasta era si ideea, nu?!

Hartuita sexual de „Printul” Cristea

Renata a devenit cunoscuta dupa ce a devenit iubita lui Leo de la Strehaia si dupa ce ar fi fost hartuita sexual de Adrian Cristea. Urmarea? Enervat de insistentele „Printului”, Leo a sarit la gatul fotbalistului, injurandu-l si amenintandu-l cu bataia.

B.P

Citește și...