Doctorul Zamfir a ajuns la psiholog din cauza unui vis bizar! Studenta Aura ii apare in fiecare noapte in somn si ii cere sa…

Publicat: 23/02/2014 | 21:48

Chirurgul o viseaza din ce in ce mai des pe Aura Ion. In vis, eleva sa, care s-a stins din viata chiar in bratele lui, ii cere apa. Potrivit traditiei populare, apa este tradusa ca viata, dorinta de a trai.

A trecut mai bine de o luna de la tragedia aviatica in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion. Celelalte victime aflate in avionul mortii sunt in afara oricarui pericol si au fost deja externate. Fiecare dintre ei a trecut cu greu peste amintiri si peste socul suferit, insa cel care nu reuseste sa treaca peste amintirile acelei zile nefaste este medicul Radu Zamfir, cel care a scos victimele din avion:

Nu poate uita cele intamplate in avionul groazei!

aurelia ion

„De vreo doua saptamani, Radu o viseaza foarte des pe Aura Ion. In vis, tanara ii cere apa. Radu este foarte afectat de aceste vise, mai ales ca tanara i-a murit in brate.

Adrian Iovan (54 ani) si tanara Aurelia Ion, in varsta de 23 de ani, au decedat in tragedia din Muntii Apuseni
Adrian Iovan (54 ani) si tanara Aurelia Ion, in varsta de 23 de ani, au decedat in tragedia din Muntii Apuseni

El a suferit enorm ca nu a putut sa o salveze, in ciuda faptului ca a facut tot posibilul. Il macina ca o viseaza si se intreaba mereu oare ce semnificatie are acest vis”, a declarat un apropiat al lui Radu Zamfir, pentru CANCAN.ro.

Merge la psiholog!

Aurelia Ion

Sange, panica, intuneric, deznadejde si urlete de durere. Asta a vazut si auzit Radu Zamfir timp de sase ore, atat cat a durat pana au fost gasiti si salvati. Cel mai putin lovit dintre pasageri a fost chiar medicul chirurg, care a incercat sa ajute pe toti cei prezenti.

radu zamfir

Imaginile cu colegii lui intinsi pe jos, intre balta de sange, dar si cele cu Aura Ion si Adrian Iovan dandu-si ultima suflare l-au marcat teribil pe Radu Zamfir. De aceeea, pentru a putea trece peste aceasta tragedie, el a avut nevoie de ajutorul unui psiholog, cu care medicul are sedinte saptamanal.

 

Ce semnifica visul lui Radu Zamfir!

Aurelia Ion

In semnificatia viselor, atunci cand visezi ca o persoana iti cere apa, iti cere, de fapt, viata: „Simbolul subconstientului, apa ne da viata si ne mentine in viata, curatandu-ne de murdarie.

radu zamfir

Daca apa curge normal, visul are semnificatii pozitive. In cazul in care se revarsa si inunda imprejurimile, ea prevesteste un pericol, despre care putem afla mai multe detalii din celelalte simboluri. Apa limpede simbolizeaza fericirea, iar cea tulbure, o intorsatura nefericita din viata (vezi, de asemenea inundatie, si alte simboluri legate de apa)”, este explicat in dictionarul de vise.

 

Claudia Balan

Citește și...