Doi foşti concurenţi de la MPFM au dat mega-petrecere la munte! Ce mesaj a lăsat Teodor, de ziua lui

Publicat: 30/01/2018 | 17:13
Doi foşti concurenţi de la MPFM au dat mega-petrecere la munte! Ce mesaj a lăsat Teodor, de ziua lui
Ionela şi Teodor au fost doi dintre cei mai iubiţi concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu, în urmă cu un an! Acum, când bărbatul şi-a serbat aniversarea, alături i-au fost alţi concurenţi de la îndrăgita emisiune. Şi a fost şi o mega-petrecere, la munte!
 
Teodor şi Ionela au încins o mare petrecere la munte, acolo unde au avut alături mai mulţi prieteni, dar şi un cuplu extrem de iubit de la MPFM, cu care au rămas în relaţii excelente, Eduard şi Lavinia! Cei doi i-ai urat la mulţi ani lui Toader, care a împlinit 28 de ani!
 
Teodor a ţinut să împărtăşească cu prietenii săi virtuali frumoasele momente petrecute la munte, acolo unde s-au distrat, au mers pe pârtie şi s-au simţi bine. În plus, Teodor a avut şi un mesaj pe Facebook.
 
„A mai trecut un an, astăzi, când mai „îmbătranesc cu un an”, vreau să mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt şi ceea ce am langă mine, familiei, prietenilor, colegilor, dar mai ales celei mai minunate fiinţe, soţia mea dragă, te iubesc enorm, iubirea mea! Mulţumesc tuturor celor care faceţi parte #dinlumeamea pentru atenţia acordată, pentru mesajele şi gândurile minunate, vă îmbrăţisez cu drag şi respect!”, a scris Teodor Roşu.
Citește și...