Doiniţa Oancea a rupt tăcerea despre relaţia cu Augustin Viziru! Vedeta a recunoscut tot:”E de lungă durată…“

Publicat: 14/11/2017 | 11:03

De-a lungul timpului au existat speculaţii că Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru ar fi avut o relaţie de dragoste, însă nici unul dintre ei nu a recunscut acest lucru. Vedeta a recunoscut că se înţelege foarte bine cu actorul şi că au o prietenie de lungă durată, care nu se poate destrăma foarte uşor.

”Am colaborat pentru un nou proiect. Eu fac bine, el face bine. Avem o prietenie de lungă durată care nu se poate destrăma cu prea multă uşurinţă.”, a spus Doiniţa Oancea. Când a fost întrebată ce caută la un bărbat, Doiniţa a făcut o listă cu numeroase calităţi pe care şi le doreşte de la bărbatul din viaţa ei. ” Trebuie să aibă o inteligenţă emoţională, să fie deştept, să aibă simţul umorului şi să ne înţelegem, să fim pe aceaşi linie din punct de vedere al comunicării.”, a mai declarat bruneta.

”Nu-mi place sa te impart cu nimeni, te cert cand nu esti cuminte, ma pisicesc pe langa tine cand vreau sa spun ceva si nu stiu cum.. nu-ti dau dreptate daca n-ai si deseori ma supar pe tine cand faci cate o tampenie! Dar tu stii cel mai bine ca sunt mereu prezenta daca ai nevoie de mine… cu „toate multiplele personalitati”! 4ever! La multi ani „my husband”! Sper sa mai facem poze d-astea dragu’ si peste 15-2o de ani.. ”, este mesajul transmis public de Doiniţa Oancea lui Augustin Viziru cu ocazia zilei lui de naştere.

Citește și...