De-a lungul timpului au existat speculaţii că Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru ar fi avut o relaţie de dragoste, însă nici unul dintre ei nu a recunscut acest lucru. Vedeta a recunoscut că se înţelege foarte bine cu actorul şi că au o prietenie de lungă durată, care nu se poate destrăma foarte uşor.

''Am colaborat pentru un nou proiect. Eu fac bine, el face bine. Avem o prietenie de lungă durată care nu se poate destrăma cu prea multă uşurinţă.'', a spus Doiniţa Oancea. Când a fost întrebată ce caută la un bărbat, Doiniţa a făcut o listă cu numeroase calităţi pe care şi le doreşte de la bărbatul din viaţa ei. '' Trebuie să aibă o inteligenţă emoţională, să fie deştept, să aibă simţul umorului şi să ne înţelegem, să fim pe aceaşi linie din punct de vedere al comunicării.'', a mai declarat bruneta.

”Nu-mi place sa te impart cu nimeni, te cert cand nu esti cuminte, ma pisicesc pe langa tine cand vreau sa spun ceva si nu stiu cum.. nu-ti dau dreptate daca n-ai si deseori ma supar pe tine cand faci cate o tampenie! Dar tu stii cel mai bine ca sunt mereu prezenta daca ai nevoie de mine... cu "toate multiplele personalitati"! 4ever! La multi ani "my husband"! Sper sa mai facem poze d-astea dragu' si peste 15-2o de ani.. ”, este mesajul transmis public de Doiniţa Oancea lui Augustin Viziru cu ocazia zilei lui de naştere.

Citeste despre:doinita oancea, augustin viziru, doinita oancea relatie, iubit


Share On Facebook