Doinita Oancea plange dupa telefonul mobil pierdut in taxi. Avea sau nu poze compromitatoare in el? Vezi ce spune actrita

Publicat: 25/10/2013 | 00:24

De miercuri seara, Doinita Oancea este disperata pentru ca a pierdut unul dintre lucrurile la care tinea: telefonul mobil. Actrita plange dupa contactele pe care le avea in aparat, dar si dupa pozele din aparat.

Miercuri seara, Doininta Oancea a fost invitata la o petrecere organziata de un post de radio. Deoarece a vrut sa se distreze alaturi de prietenele ei,si poate sa si consume un cocktail,  bruneta a luat un taxi.

Doinita si-a pierdut telefonul intr-un taxi
Doinita si-a pierdut telefonul intr-un taxi

Din nefericire, din cauza neatentiei a ramas fara telefonul mobil, iar acum incearca sa il gaseasca pe sofer. Actrita regreta cel mai mult agenda telefonica, deoarece avea contactele  tututor prietenilor. In ceea ce priveste fotografiile, Doinitei nu ii este teama ca cei ce il gasesc sa gaseasca ceva compromitator cu ea.

Actriţa Doiniţa Oancea face shopping de la second hand:

„Mi-am pierdut telefonul in taxi acum. Domnul era foarte dragut, poate mi-l inapoiaza. Nu aveam poze compromitatoare. Nu am asa ceva in telefon. Eu dorm imbracata si vara”, a spus actrita.

Doinita Oancea

Denisa Macovei

Banner

Citește și...