Doiniţa Oancea s-a pozat alături de bărbaţi dezbrăcaţi iar fanii au luat foc! Ce le-a transmis actriţa

Publicat: 12/03/2017 | 14:57
Doiniţa Oancea s-a pozat alături de bărbaţi dezbrăcaţi iar fanii au luat foc! Ce le-a transmis actriţa

Doiniţa Oancea s-a folosit de Ziua femeii pentru a redefini rolul doamnelor în societate şi a ales să facă asta printr-un act artistic care nu a fost înţeles de toată lumea. Actriţa a primit critici de la conservatori pentru că a ”îndrăznit” să se fotografieze în mijlocul unor bărbaţi dezbrăcaţi!

Doiniţa este de părere că acum femeile vor să atragă atenţia la modul cel mai facil aşa că se dezbracă, astfel încât a realizat un pictorial de artă în care ea este îmbrăcată iar bărbaţii sunt dezbrăcaţi, la picioarele ei! Şedinţa foto s-a dorit a fi un manifest dedicat femeilor, dar mesajul nu a fost priceput de toată lumea. Doiniţa a primit criticile şi a venit la TV să arate ce a vrut, de fapt, să facă.

Doiniţa susţine că a fost un act artistic
Doiniţa susţine că a fost un act artistic

„Să dai hainele jos este cea mai facilă modalitate de a atrage atenţia. Femeile se propun acum şi o fac voluntar. Se dezbracă mult prea mult. Eu am vrut să arăt că o femeie poate fi frumoasă şi atragătoare şi aşa îmbrăcată. Să te dezbraci aşa de mult nu cred că e reprezentativ pentru noi. (…) De foarte multe ori cei care mă sună să merg la emisiuni sau să îmi facă propuneri îmi spun să mă îmbrac mai sexy. Eu nu simt nevoia să mă descopăr. (…) Deşi a fost un manifest, mai mulţi nu au înţeles. Mi-au trimis mesaje pe Facebook să îmi spună că nu e ok ce am făcut, că apar în ipostaze aşa…” a spus Doiniţa

Citește și...