Doinita Oancea şi Diana Dumitrescu s-au întrecut la proba costumului de baie! Care dintre ele a câştigat la capitolul ”siluetă”

Publicat: 29/05/2017 | 14:19

Doiniţa Oancea şi Diana Dumitrescu şi-au petrecut weekendul într-o vacanţă luxoasă, în Turcia. Fetele s-au întrecut la proba costumului de baie şi au lăsat privitorii să decidă cine câştigă la capitolul ”siluetă”.

Doiniţa Oancea şi Diana Dumitrescu sunt două dintre cele mai frumoase şi mai dorite burlăciţe din showbizul autohton. Cele două actriţe sunt şi foarte bune prietene, aşa că au profitat de timpul liber şi au mers împreună într-o vacanţă în Antalya, unde s-au distrat copios şi unde şi-au etalat din plit trupurile în costume de baie.

Dacă Doiniţa a fost ceva mai zgârcită în pozele de la piscină, Diana Dumitrescu a găsit si metoda prin care să trişeze obiectivul aparatului de fotografiat şi să pară mai svelăt. Astfel, la mai toate pozele, Diana Dumitrescu stătea cu mâinile ridicate şi înălţată pe vârfuri. Cu toate astea, cele două s-au lăsat filmate în timp ce executau o săritură în piscină, moment în care şi-au etalat siluetele în toată splendoarea lor.

Citește și...