Doliu in lumea artistica din Romania! Un actor a fost gasit mort in propria masina. Nu se cunoaste cauza decesului

Publicat: 21/02/2014 | 09:09

Teatrul Davilla din Piteşti este mai sărac cu un actor. George Gentea, un cunoscut actor publicului piteştean, a fost gasit fără suflare in propria masina, intr-o parcare.

Până acum nu se cunosc datele exacte ale morţii bărbatului, iar colegii nu îl ştiu suferind de vreo boală, scrie ziarulprofit.ro.

Cea mai probabilă cauza a morţii este infarctul. Bărbatul a zăcut fără viaţă mai bine de şase ore până ca cineva să îi observe trupul inert. Un cuplu care trecea prin zonă a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei locale Piteşti, care a solicitat ulterior şi sprijin din partea ambulanţei.

actor

Din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Îşi dăduse ultima suflare cu ore bune în urmă. George Gentea avea 71 de ani şi încă juca, era cel mai bun actor de comedie al Teatrului “Alexandru Davila” din Piteşti. Ultimul spectacol în care a jucat, intitulat “Nu m-am gândit la despărţire”, a fost duminică seara. Gentea a fost chiar ieri la o repetiţie pentru o piesă care ar fi trebuit să se joace la finalul săptămânii. Trupul a fost dus la LML pentru necropsie. (C.V)

Citește și...