Doliu în lumea bună! Omul de afaceri George Negru s-ar fi sinucis

Publicat: 16/10/2017 | 16:08

Un cunoscut om de afaceri şi-ar fi pus capăt zilelor. Potrivit celor mai noi informaţii, afaceristul s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat în urmă cu puţin timp surse apropiate pentru News.ro.

George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis. Ghizi colaboratori ai companiei condusă de cunoscutul afacerist au declarat azi, pentru sursa citată mai sus, că au aflat despre moartea lui. De asemenea, ei au mărturisti că nu cunosc alte detalii.

Atât am aflat şi noi, că este mort. Nu ştim mai multe detalii. Ne sună continuu telefoanele”, au declarat luni, pentru News.ro, ghizi colaboratori ai companiei.

Astăzi, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat că va face verificări pentru ca turiştii care au cumpărat pachete prin agenţia condusă de George Negru să ajungă cu bine la destinaţie.

“Acum am aflat şi noi. Facem verificări pentru ca cetăţenii care au achiziţionat pachetele turistice să fie siguri că se pot deplasa către acele destinaţii. Şi totodată ca cei care sunt plecaţi deja să fim siguri că se vor întoarce în siguranţă acasă”, a declarat luni pentru News.ro ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

 

Citește și...