Dorin Cocos isi reface viata dupa divortul de Udrea. Noua iubita a milionarului e Diana si are 26 de ani!

Publicat: 01/07/2013 | 22:33

In urma cu aproape o luna, Elena Udrea si Dorin Cocos decideau sa incheie, in cei mai agreabili termeni, o casnicie ce dura de zece ani. Desi surprinzatoare, vestea nu a facut valuri, iar divortul a fost legalizat discret, la notariat.
 

Dorin Cocos si prietena

Si, desi cam toata lumea se astepta ca blonda si senzuala politiciana sa faca un prin pas catre o noua viata, iata ca acela care pune capat subit scurtei burlacii este afaceristul Dorin Cocos. Cancan a aflat in exclusivitate ca influentul om de afaceri are o noua iubita. Este vorba despre o tanara absolventa de Drept, Diana Roibu. Bruneta care i-a rapit inima afaceristului are 26 de ani si, daca ar fi sa analizam cu atentie fotografia in care apar impreuna, si ea impartaseste cu prisosinta sentimentele milionarului.

Ramaneti pe Cancan.ro si veti afla, maine la pranz, ce spune Dorin Cocos despre noua femeia din viata lui , dar si ce pregateste afaceristul in viitorul apropiat! Nici cei care il cunosc bine nu se asteptau la asta!

Elena Udrea s-a ales cu sase terenuri, trei cladiri si doua autorurisme dupa divort

Cu cateva zile inainte de a-si anunta divortul, Udrea si Cocos au facut o ultima fotografie impreuna
Cu cateva zile inainte de a-si anunta divortul, Udrea si Cocos au facut o ultima fotografie impreuna

Asa cum precizam, divortul Cocos-Udrea a fost incheiat la notariat, cu intelegeri asupra tuturor punctelor. Inclusiv cele legate de avere. Blonda politiciana a obtinut, astfel, in urma partajului voluntar, un teren intravilan de 4.412,51 metri patrati, o jumatate dintr-un teren de 596 de metri patrati, un altul de 5.000 de metri patrati (toate in Bucuresti). Udrea a mai adaugat in declaratia de avere si o suprafata de 239 de metri patrati, pe Soseaua Pipera-Tunari, aferenta unei constructii de 169 de metri patrati, contractata in 2004 si achitata in rate pana in 2010. Plus o patrime dintr-un teren de 697 mp si un teren intravilan de 115,94 de metri patrati in Bucuresti.
La rubrica cladiri, liderul PDL a trecut un apartament de 60 de metri patrati cumparat in 2003, o casa de 169 de metri patrati pe Sosea Pipera-Tunari detinuta integral in urma partajului, o patrime dintr-un teren de 635 de metri patrati, mentionand ca este vorba despre “Suprafata construita imobil. In plus, Elena Udrea a mai obtinut la partaj si doua autoturisme: un Mercedes din 2005 si un Fiat 500 din 2012. (Malina Pana)

banner


 

Citește și...