Doua bucurestence au reinventat termenul de “moca”! Vezi gestul care a socat clientii unui club de lux

Publicat: 07/08/2013 | 00:11

In gradina lui Ion, toate pasarile dorm la ora 3 dimineata. Nu si in parcarea unui club de fite din statiunea Mamaia, unde doua pustoaice nu s-au inghesuit sa intre, dar au reusit sa faca spectacol afara.

Vacanta la mare parca nu a fost niciodata mai frumoasa si, ar spune doua bucurestence, mai ieftina! Cele doua protagoniste jucause si cu buzunarele goale, sa le zicem, in gluma, Mieunel si Balanel, s-au urcat intr-o masina, au imprastiat doua catrafuse in portbagaj si au intins-o la mare.

Fetele au dansat in fata unui club de fite

Fara prea multi bani la purtator, cele doua si-au propus ca nimic sa nu stea in calea fericirii lor, nici macar buzunarele goale. Ba au copt un plan si mai indraznet. S-au gandit cum ar fi sa-i sfideze pe toti “pretiosii” din statiunea Mamaia dupa o reteta proprie.

Fetele au dansat in fata unui club de fite

Si au preparat un CD cu muzica rock, au selectat melodia Highway to Hell, a celor de la AC/DC, au invartit de butoane si au dansat pana le-a sarit mustarul!

Fetele au dansat in fata unui club de fite

Mai exact, au parcat in fata unui club de fite si s-au zbenguit pe muzica care le rasuna in masina, fara sa le pese ca atrag atentia mai ceva ca un elefant intr-o farmacie. Si cand nu au mai putut, au luat o pauza.

Fetele au dansat in fata unui club de fite

Au schimbat strategia! Au inchis muzica din masina lor si au inceput sa topaie pe muzica electronica ce rasuna din club, cumva sa le dovedeasca petrecaretilor care sparg sute sau chiar mii de euro inauntru ca reteta lor este nu doar mult mai ieftina, ci mai distractiva!

(M.A)
 

Citește și...