Dragos Chircu, finalist la „Vocea Romaniei”: „Loredana m-a invatat ca oricat ai munci nu este de ajuns!”

Publicat: 23/12/2011 | 00:00
Dragos Chircu va lupta sa castige "Vocea Romaniei", in finala ce va avea loc luni, 26 decembrie.

Dragos a declarat pentru Mediafax ca daca va castiga marele premiu la „Vocea Romaniei”, in valoare de 100.000 de euro, va folosi aceasta suma pentru a-si ajuta parintii.

Initial, Dragos nu era deloc interesat sa participe la o astfel de competitie. „Eu nu vroiam sa mai particip la niciun concurs, dar intr-o zi eram la studio cu baietii de la Deepside Deejays si, venind vorba de ‘Vocea Romaniei’, mi-au spus ca ar fi bine sa ma duc pentru ca este o sansa in plus de a ma face auzit”, a marturisit Dragos Chircu.

Intrebat ce a invatat de la antrenorii show-ului, Dragos a dezvaluit: „Cel mai important lucru pe care l-am invatat este ca muzica nu o faci pentru tine, ci pentru cei care te privesc si te asculta. Loredana m-a invatat ca oricat ai munci nu este de ajuns si niciodata nu e bine sa te culci pe o ureche”.

Dragos stie ce va face cu banii daca va castiga premiul cel mare de la concursul „Vocea Romaniei”. „Nu mi-am facut planuri, imi doresc doar sa fie o finala frumoasa, iar daca ar fi sa castig, unul din primele lucruri pe care le-as face ar fi sa-mi ajut parintii, asa cum au facut-o si ei pana acum”, a spus Dragos pentru Mediafax.

Specialistii in pariuri cred ca doi dintre concurenti au sanse reale de a castiga trofeul „Vocea Romaniei”. Vezi despre cine este vorba!

VIDEO Dragos Chircu – o voce fortata sa taca! Vezi prin ce a trecut finalistul Loredanei de la „Vocea Romaniei” dupa ce a castigat trofeul Mamaia

Loredana trage tare pe ultima suta de metri! Vezi cum isi promoveaza elevul!

Citește și...