Dragostea dureaza doar cateva zile. Vezi cu ce dezmat s-a terminat relatia dintre „blonda lui Iri” si Dj Adrian Eftimie

Publicat: 09/07/2013 | 01:06

In urma cu cateva zile se anunta un nou cuplu in showbiz, compus din Flore Salalidis si Dj Adrian Eftimie, iar astazi cei doi nu mai au niciun fel de relatie. Daca cineva ar avea de suferit de pe urma despartirii cu singuranta nu Flore ar fi aceea.

In acest weekend, satena a mers la malul marii alaturi de un grup prieteni.

flore salalidis

Din gasca lipsea insa DJ-ul Adrian Eftimie, cu care in urma cu cateva zile incepuse o relatie. Se pare ca cei doi si-au spus „adio” la fel de repede cum si-au spus „te iubesc”. Din fericire, „blonda lui Iri” nu a parut prea afectata de aceasta separare precoce, caci imediat ce a ajuns la malul marii a si inceput sa petreaca alaturi de grupul cu care venise.

Alaturi de o prietena, satena a facut adevarat show la piscina
Alaturi de o prietena, satena a facut adevarat show la piscina

Flore s-a cinstit cu shooturi si sampanie
Flore s-a cinstit cu shooturi si sampanie

Daca serile si le-a petrecut in club, ziua continua distractia la piscina. Sub efectul mai multor shoot-uri si pahare de sampanie, Flore Salalidis a oferit un adevarat spectacol intr-o „cupa” plina cu apa, expunandu-si rotunjimile.

flore salalidis

Satena nu s-a distrat singura ci in compania unei prietena la fel de „nebunatica”, impreuna reusind sa atraga toate privirile barbatilor, dar si invidia femeilor prezente in local.

M.A.D.

Citește și...