DRAMA FARA SFARSIT! Ce se va intampla cu fetita asistentei moarte in accidentul aviatic din Mamaia!

Publicat: 17/12/2014 | 08:21
DRAMA FARA SFARSIT! Ce se va intampla cu fetita asistentei moarte in accidentul aviatic din Mamaia!

Gabriela Camelia Harton era asistenta in echipajul din elicopterul SMURD care s-a prabusit pe lacul Siutghiol, in statiunea Mamaia. Tanara era insarcinata pentru a doua oara si mai avea o fetita de 13 ani.

Inainte de urca in elicopterul mortii, Gabriela i-a trimis un mesaj logodnicului ei in care i-a spus ca este insarcinata. Vestea prabusirii apartului de zbor, insa, i-a cutremurat pe toti cei care o cunosteau.

Accident aviatic Gabriela Camelia Harton

Fetita de 13 ani a Gabrielei era orfana de tata. Logodnicul mamei sale a fost cel care i-a tinut locul parintelui in tot acest timp. Acum, fata a ramas si fara mama, iar soarta ei inca nu este decisa.

Accident aviatic Gabriela Camelia Harton

“Suntem foarte multe persoane in jurul ei. Ne vom intalni maine si impreuna cu ea vom lua o decizie, dar mi-e teama ca decizia noastra se va lovi de procedurile legale. Ar putea ramane cu mine, e foarte posibil, ea chiar isi doreste!”, a declarat iubitul Gabrielei.

Ii era frica pentru viata ei

In ultima vreme, asistenta a simtit ca ceva nu este in regula cu elicopterul cu care zbura. Nu se mai simtea in siguranta, mai ales ca stia ca aparatul nu este echipat corespunzator.

Accident aviatic Gabriela Camelia Harton

“In momentul In care au schimbat elicopterul si a aparut acesta de la Consiliul Judetean mi-a semnalat de multe ori semne de Ingrijorare. Mi-a spus ca nici pilotii nu se simt foarte confortabil, ca avionul nu era dotat. Este o moarte inutila si concluziile care vor urma investigatiilor ar trebui sa duca la eliminarea accidentelor de genul acesta. Nu exclud posibilitatea de a da statul in judecata. Un copil care era orfan de tata, a ramas acum orfan si de mama. Sper ca anchetele sa fie pertinente, serioase!”, a declarat Cristian Ciortan.

R.O.

 

Citește și...