DRAMA in viata Simonei Trasca! Ce se intampla cu ea in aceste momente! „Ma doare foarte tare…”

Publicat: 07/01/2015 | 08:17
DRAMA in viata Simonei Trasca! Ce se intampla cu ea in aceste momente! „Ma doare foarte tare…”

Atunci cand credea ca totul s-a aranjat pe plan personal, Simona Trasca priveste o noua lovitura, la inceput de an. Vedeta s-a despartit de iubitul ei.

Simona a fost nevoita sa se desparta de iubitul ei, pentru ca a inselat-o cu o prietena a blondinei. Simona Traşcă a mărturisit că şi în 2015 ghinionul în dragoste o urmăreşte.

trasca

Mă doare foarte tare pentru că m-a înşelat cu o prietenă. Nu pot să trec peste asta. Eu încă îl iubesc. Eu l-am pus pe el înainte de orice. Cu sufletul nu m-a înşelat şi-l cred”, a declarat Simona Traşcă in cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si

Simona Trasca si-a facut debutul in MANELE! A filmat un videoclip INDECENT si a fost la un pas sa distruga o relatie de 4 ani

Primul interviu cu iubitul minor al Simonei Trasca: “A fost o pofta pe care mi-am satisfacut-o”. Detalii incendiare ale aventurii

Simona Traşcă a mai declarat ca nu duce lipsă de admiratori şi că deja a început să fie căutată de bărbaţi: „Foştii sunt foarte bucuroşi că nu mai am iubit. Au început deja să mă caute”, a adaugat ea.

L.L