Drama incredibila a trei copii si a mamei lor, bolnava de cancer! Din ce motiv incredibil au fost aruncati in strada!

Publicat: 25/02/2014 | 00:06
Drama incredibila a trei copii si a mamei lor, bolnava de cancer! Din ce motiv incredibil au fost aruncati in strada!

Dupa ce a fost snopit in bataie de catre un localnic, un cioban din Teleorman si-a trimis fratele ca sa-l razbune cu un pumn. Asta l-a costat un proces care a decis ca batausul ciobanului sa primeasca locuinta lui la schimb.

Nu mai mira pe nimeni sentintele comico-tragice date uneori de catre instantele din Romania, si auzim des de gainarii pedepsite poate mai aspru decat alte ilegalitati mult mai grave. Asa s-a intamplat si cu un caz din Teleorman, al ciobanului Aurica. Dinu Aurica. La 57 de ani, el sustine ca fost batut crunt de catre Matei Buscu, un localnic din comuna Gascoveni, iar raul s-a nintors tot asupra familiei lui. Mai exact al fratelui, Dinu Eugen.

Judecatorii au decis executarea silita lui Dinu Eugen

“Fratele meu mi-a zis ca a fost batut si m-am dus acasa la Buscu si l-am intrebat de ce mi-a batut fratele. I-am dat un pumn si el a cautat sa se razbune si si-a scos certificate medico legal, la Bucuresti, pretinzand ca a avut nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale.

Ne-am judecat un an pentru asta si mi-a cerut despagubiri de 26.000 de lei. Judecatorii i-au dat dreptate tot lui, desi fratele meu a fost batut mult mai grav, doar ca el nu a mai fost la medic”, a declarat fratele ciobanului.

Familia ciobanului urmeaza sa fie aruncata in strada

Doua saptamani pana la evaluare

Acesta a fost executat silit, iar un evaluator a stabilit ca locuinta lui valoreaza doar 15.000 de lei, iar acum barbatul urmeaza sa fie evacuat din casa, impreuna cu cei trei copiii minori si sotia bolnava de cancer, dar sis a completeze restul de bani pana la suma pretinsa de partea vatamata.

“Ni s-a spus ca mai avem voie doua saptamani sa stam in casa, dar dupa aia nu stiu unde o sa mutam. Sunt disperat si nu mai pot sa dorm nici noaptea. Eu lucrez la o spalatorie auto si mi-ar fi imposibil financiar sa locuiesc cu chirie”
, a declarat Eugen Dinu.

(M.A.)
 

Citește și...