Drama incredibila prin care trece What’s Up! Doar o operatie dificila l-ar putea salva, insa medicii o amana din cauza riscurilor

Publicat: 07/10/2014 | 10:55
Drama incredibila prin care trece What’s Up! Doar o operatie dificila l-ar putea salva, insa medicii o amana din cauza riscurilor

Toata lumea trece cu vederea faptul ca poarta ochelari oriunde ar merge. What’s Up clarifica, insa, lucrurile si explica pentru prima data cu ce probleme grave se confrunta, mai ales cand se afla in fata publicului.

Cantaretul poarta ochelari, insa nu sunt nici de soare si nici de forma, asa cum cred unii. Marius Ivancea, cunoscut publicului sub denumirea de scena What’s Up, trece prin clipe de cosmar din cauza ochelarilor, mai ales cand se afla in concerte sau in emisiuni.

What’s Up

Solistul a purtat ochelari de la o varsta frageda. A pornit de la -5, insa a avut o perioada in care nu a vrut sa puna lentilele la ochi sub nicio forma, de frica sa nu rada colegii de el. Si-a dat seama cat de mult a gresit abia la varsta de 25 de ani, cand nu mai vedea deloc.

What’s Up

„Initial multi credeau ca sunt de soare. Chestia e ca la emisiuni ma dureau ochii foarte tare de la lumini, ochelarii mei heliomati nu se inchideau la luminile alea, asa ca port niste ochelari mai inchisi. Anul trecut aveam -7, acum am ajuns la -8 din cauza ochelarilor”, a povestit Marius in cadrul unei emisiuni TV.

CITESTE SI:

Aparitie DEMENTA! What’s Up a venit insotit de o OAIE pe covorul verde! Ce probleme a avut cu ea

Alex Velea si What`s Up imbraca aceleasi haine ca David Beckham si George Clooney

Are nevoie de o operatie dificila

Pentru a scapa de aceasta problema, Marius Ivancea are nevoie de o operatie foarte grea pe care medicii o tot amana.

„Pana la 18 mi-au spus stai pâna la 18, pana la 25, stai pana la 25, acum am auzit ca trebuie sa stau pana la 30. Problema e ca ochiul stang e si un pic oval, operatia e mai dificila”, a mai spus What’s Up.

R.O.

Citește și...