Drama Iolandei Nicolaescu! N-a mai iesit din casa de doi ani si face ASTA ca sa poata ajunge la mormantul regretatului regizor

Publicat: 08/12/2014 | 23:11

Sora regretatului Sergiu Nicolaescu se confrunta de ani buni cu probleme majore de sanatate. Printre altele, Iolanda sufera de reumatism, boala din cauza careia nu a mai iesit din casa de peste doi ani. Totusi, femeia nu si-a pierdut speranta.

Ajunsa la onorabila varsta de 87 de ani, Iolanda Nicolaescu se confrunta cu mari probleme de sanatate, asa cum se intampla mereu la batranete. Sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu sufera de reumatism, boala care i-a cauzat dureri mari de picioare si abia daca se mai poate deplasa. Tocmai de aceea, femeia nu a mai iesit din casa de mai bine de doi ani, insa spera ca in primavara va putea merge macar pana la mormantul fratelui sau, aceasta fiind ultima sa dorinta:

iolanda

„Imi este foarte greu sa ma deplasez, pentru ca ma dor picioarele. Medicii mi-au spus ca reumatismul nu se vindeca, asa ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea. Iau medicamente cu pumnul si fac acasa fizioterapie, si parca ma simt ceva mai bine. Merg zilnic pe bicicleta medicala si sper ca pana la primavara sa ma mai intremez putin cat sa pot iesi din casa. Mi-ar placea sa ajung la mormantul fratelui meu, insa imi este imposibil, pentru ca as avea de coborat trei etaje pe scari”, a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru CANCAN.ro.

iolanda nicolaescu


De Sarbatori isi asteapta prietenele in vizita

Iolanda si Dana Nicolaescu au ingropat securea razboiului, iar acum au devenit foarte apropiate. Cele doua se vad zilnic, insa au decis ca de Sarbatori sa petreaca seprat, fiecare alaturi de prietenii sai:

iolanda nicolaescu

„De Sarbatori voi sta acasa, cel mai probabil cu o prietena apropiata. Dana nu va petrece cu mine. Ea e tanara si are prietenii ei, nu pot sa-i iau bucuria asta. Ea petrece cu prietenii ei, eu cu ai mei. E firesc asa”, ne-a mai spus Iolanda Nicolaescu.

 

CITESTE SI

Se topeste de dorul regretatului regizor! N-ai sa crezi in fata cui plange Iolanda Nicolaescu dupa fratele ei

S-au impacat de o luna, iar acum… Uite ce spune Iolanda Nicolaescu despre Dana, vaduva maestrului: „Nu ma asteptam ca…”

Au ingropat securea razboiului, insa refuza sa fumeze pipa pacii! Vaduva lui Sergiu Nicolaescu si sora regizorului nu vor sa….
 


De Mos Nicolae a primit o cutie de fursescuri

iolanda nicolaescu

Dana Nicolaescu are mare grija ca Iolandei sa nu-i lipseasca nimic asa ca ii da lunar cam 1.500 de lei, plus ca-i plateste o bucatareasa. De Mos Nicolae, Dana nu a uitat de cumnata sa si i-a facut acesteia o surpriza de zile mari: „Mi-a adus o cutie frumoasa din metal, plina ochi cu fursecuri extrem de gustoase. Mi-a mai adus si cateva fructe si bomboane de ciocolata, preferatele mele. Dana este o draguta, are mare grija de mine si este foarte atenta sa nu-mi lipseasca nimic”, ne-a mai spus sora regretatului regizor.
 

Georgiana Coman

Citește și...