Drama lui Jack Nicholson: „O sa mor singur. Nu mai pot sa agat femei” Ce s-a intamplat cu cel mai mare cuceritor de la Hollywood

Publicat: 12/01/2015 | 12:40
Drama lui Jack Nicholson: „O sa mor singur. Nu mai pot sa agat femei” Ce s-a intamplat cu cel mai mare cuceritor de la Hollywood

A avut 2000 de femei si a fost pentru foarte multi ani unul dintre cei mai doriti barbati din lume. Reputatia pe care si-a creat-o il face acum sa traiasca in singuratate.

Jack Nicholson nu mai crede ca isi va gasi o femeie care sa stea langa si crede ca o sa moara in singuratate. Actorul care are acum 77 de ani spune ca inca mai viseaza sa isi gaseasca jumatatea, dar nu crede ca acest lucru mai este posibil.

jack

“As mai vrea o ultima poveste de dragoste, dar nu mai cred ca acest lucru este posibil. Am inca o inima salbatica. Nu pot sa mai agat femei in public. Pur si simplu nu mai este okey pentru varsta mea. Am avut tot ce isi poate dori un barbat, dar nu pot spune ca inima mea a avut de castigat. Nu cred ca relatiile sunt un lucru fix. Oamenii sunt fiinte complicate si confuze. Nu fac mereu lucrurile care trebuie si nu spun neaparat ce trebuie”, a declarat Nicholson pentru revista Closer.

CITESTE SI

TRAGEDIE la Hollywood! Fosta iubita a unui actor celebru a fost ucisa cu sange rece

Dezvaluire-soc! „Jack Nicholson era un drogat cronic”. Cine face aceasta afirmatie

Era un drogat notoriu

Jack Nicholson era un drogat cronic in prima parte a carierei sale, afirma autorul unei biografii a actorului american.
Marc Eliot, autorul biografiei „Nicholson”, spune ca actorul american era un consumator cronic de LSD, cocaina si marijuana in prima parte a carierei sale.

jack

Potrivit unor pasaje din aceasta biografie, publicate in tabloidele The National Enquirer si Radar Online, Jack Nicholson a inceput sa consume droguri luand LSD in prima parte a anilor ’60. Viitorul star al cinema-ului american se droga, totodata, cu cocaina si marijuana.
„Experientele pe care Jack le-a avut cu drogurile i-au schimbat viata. El credea, dupa ce a consumat droguri pentru prima data, ca a vazut chipul lui Dumnezeu”, spune Marc Eliot.

D.C.