Drama pentru Adrian Porumboiu. Un fost presedinte de la Vaslui a fost condamnat la 6 ani de inchisoare. Era finul lui

Publicat: 03/07/2014 | 15:45

Omul care multi ani a fost mana dreapta a lui Adrian Porumboiu la SC Vaslui a ajuns dupa gratii.
 

Fostul arbitru Adrian Porumboiu trece prin momente grele. Zilele trecute, omul care a sustinut financiar echipa SC Vaslui, a primit o veste teribila.

Miercuri, finul sau, Dragos Iftime, in trecut deputat PDL de Vaslui, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Iasi la sase ani de inchinsoare cu executare.

Dragos Iftime condamnat
Dragos Iftime condamnat

Alaturi de Dragos Iftime, cel care a avut si functia de presedinte executiv la SC Vaslui, au fost trimisi dupa gratii si tatal si cumnatul fostului deputat si mai multi cetateni de etnie rroma din comuna Grajduri, judetul Iasi, toti fiind acuzati de spalare de bani, evaziune fiscala, asociere in vederea savarsirii de infractiuni, aderarea la grup infractional, infractiuni in urma carora a provocat statului un prejudiciu de jumatate de milion de euro.

Oana si Emil Boc
Oana si Emil Boc

Apropiat al lui Emil Boc

Dragos Iftime era unul dintre apropiatii fostului premier Emil Boc. Primarul Clujului a si participat la nunta omului de afaceri, eveniment la care Adrian Pormuboiu a fost nas.

Cand vine vorba de fini, Adrian Porumboiu nu este cel mai norocos nas din lume. Nu cu mult timp in urma, fostul arbitru s-a certat iremediabil cu Ciprian Damian, omul caruia i-a cedat pachetul majoritar de actiuni la SC Vaslui. In urma acestui scandal, fosta vicecampiona a Romaniei a retrogradat din cauza datoriilor si, cel mai probabil, se va desfiinta.
 

Citește și...