Drumurile sotiei sale la Herculane l-au enervat pe Prigoana: “Femeia trebuie sa-si regleze hormonii, dar s-o faca discret”

Publicat: 27/04/2015 | 00:32

Silviu Prigoana este indignat de faptul ca sotia lui nu mai are rabdare ca instanta sa-i declare divortati, acuzand-o din nou de adulter. Omul de afaceri o atentioneaza ca viitorul ei barbat nu va sta in preajma copiilor.

Silviu Prigoana

Desi in acte este inca doamna Prigoana, aceasta da semne ca n-ar vrea sa piarda prea mult timp singura. Drumurile tot mai dese facute in statiunea Herculane l-au facut pe Silviu Prigoana sa creada ca sotia lui mai savarseste inca o data pacatul adulterinului. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro, de la Romania tv, omul de afaceri a spus tot ce are pe suflet.

Silviu Prigoana

“E cuplata de mult, noi avem in familie antecedente, cu electricianul de data trecuta, adica n-am ramas surprinsi. Normal, eu sunt deacord, femeia trebuie sa-si regleze hormonii dar trebuie sa fie putin mai discreta pentru ca e o relatie adulterina din nou, inca nu e divortata. Stiu ca se ruga la toata lumea, poate da Dumnezeu sa fie divortata, libera de sarcina. O intereseaza foarte mult eliberarea asta ca sa poata sa-si faca publica relatia. Pe mine nu ma deranjeaza, pe ea o s-o judece copiii si pentru electrician, si pentru Herculane.”, a declarat Silviu Prigoana.

Patronul tinerel al hotelului din statiunea Herculane, la care prezentatoarea tv a mers de mai multe ori cu cei doi micuti, neaga ca i-ar lega mai mult de-o simpla prietenie. Ba mai mult, acesta sustine ca are o iubita de mai multi ani de zile.

Silviu Prigoana

Silviu Prigoana

“Acuma, imi pare rau pentru dansul dar trebuia sa se fereasca nu sa fie tandru o noapte intreaga, s-o tina in brate… A dansat… Domnul meu, cand nu ai nimic cu cineva, nu dansezi o noapte intreaga, dansezi un dans ca esti patronul hotelului si mai dansezi si cu alta lume, dar n-a dansat decat cu mama copiilor mei, ceea ce am vazut eu in imaginilea alea, obsesiv, ore intregi. Si fiind patronul, mi se pare normal s-o conduca si la camera, culmea la urmatoarea venire tot dl patron o dansa in receptie. Adica, se intampla niste lucruri d-astea, subit… Va macina vreo gelozie? Doamne fereste, daca trebuia sa fiu gelos, aveam eu motive sa fiu pe vremuri, nu acum. La anii mei, gelozia e scoasa din context.”, a declarat Prigoana pentru emisiunea Cancan.ro

Silviu Prigoana

Sivliu Prigoana e mai deranjat de faptul ca cei doi copii ar fi pusi de mama lor sa-i numeasca pe barbatii din jurul ei ca fiind… tatal lor.

“Grav a fost ca l-a dus in casa pe dl electrician si i-a pus pe copii sa-i spuna tata. Si lu` dl electrician, si lui Horatiu Tudor, si lu` un alt domn care era de la asociatia tata presedinte si i-a obligat pe copii sa le spuna tata. Cine v-a zis lucrurile astea? Copiii, copiii si am si inregistrari pe tema asta cand copiii sunt fortati sa-i spuna tata lui Horatiu Tudor de exemplu. E un coleg de serviciu care, in inregistrarea respectiva, catelul face sex cu piciorul lui si el fumeaza tinand copilul in brate. Adica, o imagine macabre, ca sa intelegeti la ce suplicii sunt supusi copiii in caminul lor.”, a povestit indignat omul de afaceri.

Silviu Prigoana traverseaza cel de-al patrulea divort cu Adriana Bahmuteanu
Silviu Prigoana traverseaza cel de-al patrulea divort cu Adriana Bahmuteanu

Prigoana sustine cu tarie ca el va ramane singurul tata al propriilor copii iar viitorii barbati din viata Adrianei nu vor avea voie sa se atinga de micuti.

“Va avea program de vizita, in cazul in care nu va fi decazuta din drepturi… Si daca copiii vor ramane la ea? Daca se va fi in concubinaj cu cineva, apelez la institutiile statului roman sa ia atitudine. Adica, e complicat sa-ti aduci un barbat in casa, sa fortezi copiii sa-i spuna tata, sa ai o relatie intima cu cineva, copiii sa fie in preajma. E mult prea mult. Ea nu stie sa fie discreta.”, a mai spus Silviu Prigoana.

Silviu Prigoana

Nici discreta, nici atenta! Prigoana a luat foc vazand ca in ultima excursie la Herculane, prezentatoarea si mama ei isi satisfaceau viciile in preajma micutilor.

Prigoana: E un lucru grav sa fumezi in prezenta copilului pentru ca ii induci acest lucru cu fumatul, sa bei in fata copilului. Poti sa bei si sa fumezi izolat. 1:08:10
Reporter: Ea spunea ca obisnuiati sa consumati alcool acasa, s-a intamplat in preajma copiilor?
Prigoana: Nu, niciodata.

Citeste si:

Cu cine a ciocnit ouale sotia lui Prigoana la miezul noptii! Spunea ca e acasa, dar… paparazzii au filmat-o impreuna cu el

Marius Nita
 

Citește și...