Ducu Darie si-a golit buzunarele pentru inmormantarea tatalui! A platit cu 7.000 de euro cinci preoti si o firma de pompe funebre

Publicat: 30/11/2012 | 23:00

Inainte de a-si inmormanta tatal, Ducu Darie a obtinut dezlegare de la preoti sa-i faca slujbele in aer liber si la teatru, pentru a putea asista multimea de admiratori. Asta l-a costat insa o mica avere!

Aproape o mie de oameni au fost prezenti la funeraliile lui Iurie Darie, pe 10 noiembrie. Toti au vrut sa-si ia ramas bun de la indragitul actor, fie acasa la el, in Floreasca, fie la Teatrul de Comedie, ori chiar la buza groapei.

Multimea de admiratori a asistat la slujbe grandioase, la care a participat un alai de preoti. Au fost insa si voci care au comentat ca sicriul nu a fost dus intr-o biserica, asa cum presupune datina crestina, insa fiul lui Iura a avut grija sa obtina o dezlegare.

inmormantare

“Chiar daca nu l-am trecut prin biserica, i-am facut patru slujbe, la care au participat cinci preoti. Cred ca am facut tot ce era posibil ca sa nu uit nimic”, a declarat fiul regretatului actor pentru CANCAN.ro.

Iar asta l-a facut pe Ducu sa scoata din buzunar nici mai mult, nici mai putin, de 7.000 de euro, sustin vecinii. Asta desi Iurie Darie nu a fost in cimitirul bogatilor, “Bellu”, acolo unde dorea Ducu, ci in cimitirul “Sfanta Vineri” din Grivita, asa cum a dorit Anca Pandrea. Si asta pentru ca acolo sunt ingropati si parintii ei, dar si Consuela, prima sotie a marelui actor.

Mercedes

Mai mult decat atat, Ducu a solicitat si serviciile funerare ale unei firme de pompe funebre, Iurie Darie fiind transportat cu un dric Mercedes.

Maria Apostol
 

Citește și...