Duduienii, duși la mandat! Informații în premieră despre cum îi storceau de bani pe Florin Salam & Nicolae Guță

Publicat: 22/07/2020 | 11:36

Nouă persoane au fost reținute aseară în Capitală, într-un dosar de tâlhărie și șantaj. Iată ce au găsit politiștii în casele membrilor temutei grupări Duduianu. 

Aseară, autoritățile au pus în aplicare nu mai puțin de 11 mandate de percheziție domiciliară, dar și 13 mandate de aducere. Peste 100 de polițiștii au participat la complexa operațiune. (VEZI ȘI: MEMBRII CLANULUI DUDUIANU, EXECUTAȚI ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI. IMAGINI ÎNFIORĂTOARE)

Nouă membri ai temutului clan interlop Duduianu au fost reținuți pentru 24 de ore și duși la sediul Serviciului Infracțiuni violente pentru audieri, alături de alte 4 persoane. Astăzi, cei nouă vor fi prezentați judecătorilor cu propunerea de arestare pentru 30 de zile. 

Salam și Guță, victimele Duduienilor

La perchezițiile domicilare de aseară, autoritățile au găsit, după șase ore de căutări, mai multe sume de bani în casa celui poreclit Seif. 

Polițiștii au făcut percheziții ample (Foto: Inquam Photos/Octav Ganea)

Dosarul penal care îi vizează pe Seif, Denom, Aramis și alți șase bărbați din gruparea Duduienilor conține informații uluitoare. Bărbații sunt acuzați că ar fi tâlhărit, șantajat și amenințat mai mulți maneliști celebri, printre care Florin Salam și Nicolae Guță. (NU RATA: FLORIN SALAM, SCANDAL MONSTRUOS CU ANASER DUDUIANU! MANELISTUL A FOST “SCUTURAT” DE 20.000 DE EURO)

Soliștii nu au mai suportat tratamentul la care erau supuși, așa că le-au făcut plângere penală indivizilor. Maneliștii au povestit că erau obligați să cânte pe gratis la evenimente din Capitală, iar paguba pe care au reclamat-o se ridică la mai mult de 100.000 de euro. 

Și Salam, și Guță au fost bătuți

Salam a dezvăluit că fost bătut de interlopi în toamna anului trecut, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere. Totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care artistul ar fi băut mai multe pahare. La rândul său, Nicolae Guță a fost agresat în urmă cu câțiva ani în toaleta unui bar din Petroșani.

Celebrii Salam și Guță, printre victimele interlopilor

Manelistul a fost luat pe sus de mai mulți indivizi, care i-au cerut să plătească o anumită sumă de bani, pe care le-o datora, însă nu a depus plângere împotriva agresorilor.  

Acesta nu este primul dosar în care Duduienii sunt implicați. Membrii clanului au fost reținuți și alte dăți, pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj. Cele mai multe dintre infracțiunile comise de ei au fost cu violență și au avut loc în cartierul Pantelimon din Capitală, zonă controlată de grupare.

În grupuri de 4-5 persoane, înarmați cu săbii sau topoare, Duduienii intrau în locuințele victimelor, pe care le obligau, prin lipsirea de libertate, să semneze acte pentru presupuse datorii sau încercau să vândă, cu acte false, diverse imobile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.