Dulce răzbunare! Gestul incredibil făcut de o româncă după ce a fost înșelată de partener: “Cu BMW ai f#^#^, BMW-ul ți l-am f#^#^”

Publicat: 29/03/2018 | 12:29

În dragoste nu se ține cont de reguli și… la fel se întâmplă și în cazul unei răzbunări. Cel mai recent exemplu este al unei românce care l-a pedepsit crunt pe fostul partener, după ce a aflat că a înșelat-o. Aceasta a luat un spay, folosit de obicei de artiștii care fac graffiti, și a scris cu el două mesaje pe mașina bărbatului. Autoturismul, care valorează câteva mii de euro, trebuie vopsit de urgență, dar până va ajunge într-un atelier auto, acesta face senzație pe rețelele de socializare. Și datorită gândurilor scrise de femeia înșelată pe caroseria mașinii de lux.

Dezamăgită de bărbatul cu care avea planuri serioase și cu sufletul rănit, o româncă a pus la punct un plan de răzbunare. Ea i-a scris că i-a distrus autoturismul, deoarece cu ajutorul lui a călcat strâmb.

“Cu BMW ai f#^#^, BMW-ul ți l-am f#^#^” este mesajul scris pe toată partea stângă a bolidului. De furia femeii nu a scăpat nici portbagajul. Acesta i-a transmis un mesaj conciliant: “Te pup”.

Cei mai mulți dintre internauți s-au amuzat de pățania bărbatului care a călcat în străchini și au distribuit imaginile ca să râdă cu lacrimi și prietenii lor. Au fost unii care nu au fost de acord cu gestul femeii.

“Mașina nu ți-a făcut nimic, nu trebuia să faci așa ceva!”, “Ce om! Nu te-a durut sufletul să distrugi frumusețe de mașină? Cu ce a greșit că are un dobitoc de proprietar?”, “Ești mulțumită acum?” sunt trei dintre mesajele lăsate de unii dintre internauți.

Citește și...