Dumitru Sechelariu a fost înmormântat astăzi la Bacău! Slujba, oficiată de 30 de preoţi! Gigi Becali: „N-aveam cum să nu-l iert”

Publicat: 19/02/2013 | 11:03

Dumitru Sechelariu a fost înmormântat azi la Bacău, la funeralii participând, printre miile de persoane care au vrut să-l conducă pe ultimul drum pe fostul primar al Bacăului, şi Gigi Becali.

UPDATE: Patronul Stelei a declarat că l-a iertat pe fostul patron al lui FCM Bacău şi primar al Bacăului, pentru că are amintiri frumoase cu el.

Sechelariu

Mai apoi, Becali a recitat câteva pasaje din Biblie. Gigi Becali spune că Sechelariu i-ar fi cerut iertare pentru toate contrele care au fost de-a lungul timpului între cei doi patroni de club.

„Faptul că Dumitru Sechelariu mi-a cerut mie iertare este ca o spovedanie, n-aveam cum să nu-l iert, am şters cu buretele tot ce-a fost rău între noi”, a declarat Gigi Becali.

În drumul spre cimitir, cortegiul se va opri în faţa Primăriei Bacău, unde se va ţine un moment de reculegere.

Familia sa a solicitat Primăriei aprobare pentru ca 50 de autoturisme şi mai multe autobuze, care vor forma cortegiul, să poată circula cu viteză redusă şi cu avariile pornite prin centrul oraşului. Traseul ce va fi parcurs este lung de 3 kilometri, informează România TV.

Între sutele de persoane aşteptate la înmormântare se va număra şi Gigi Becali, una dintre cele trei persoane de la care Dumitru Sechelariu ar fi dorit să-şi ceară iertare.

Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica din Cimitirul Central, va începe la ora 13.30 şi va fi oficiată de 30 de preoţi.
 

Citește și...