Dupa ce a facut un copil cu Adi Cristea, Denisa Nechifor vine cu o declaratie uluitoare! „M-am schimbat!”

Publicat: 17/02/2014 | 16:29

Chiar daca are un copil cu fotbalistul Adrian Cristea si toata lumea se astepta sa isi caute echilibrul in cadrul unei familii, Denisa Nechifor face o declaratie care uimeste pe toata lumea.

Blondina sustine ca este speriata de tot ceea ce se intampla in jurul ei si ca nu isi doreste sa se casatoreasca prea curand. Daca atunci cand a facut-o pe Rania, s-ar fi casatorit oricand cu Adi Cristea, acum, Denisa spune ca si-a schimbat viziunile.

Denisa si-a pus petrecerea de ziua ei in aceeasi zi si in acelasi loc cu Bianca
Denisa si-a pus petrecerea de ziua ei in aceeasi zi si in acelasi loc cu Bianca

„Fug un pic de casatorie. Ma uit in jurul meu si constat ca multa lume divorteaza, mi-e teama. Se face usor si eu sunt impulsiva. Ma duc la notar repede. Cand eram cu Cristea, eram mica si naiva, nu imi era frica de casatorie. Acum m-am schimbat.”, a spus Denisa pentru Kanal D.

Denisa e mandra ca Rania seamana cu tatal ei
Denisa e mandra ca Rania seamana cu tatal ei

Denisa si Adrian au o fetita pe nume Rania

Denisa Nechifor si Adi Cristea au impreuna o fetita in varsta de 5 ani. Chiar daca cei doi s-au despartit, mama Raniei sustine ca si-a educat fiica sa isi iubeasca tatal.

Rania are 5 ani
Rania are 5 ani

In plus, cei doi au pastrat o relatie civilizata, de dragul copilului. „Eu mi-am educat fetita sa-si iubeasca tatal si i-am insuflat sentimentul de familie chiar daca noi nu suntem impreuna. El e foarte mandru ca Rania seamana atat de bine cu el.„, spunea Denisa, anul trecut.

R.O.
 

Citește și...