După ce l-a numit ”gay”, Versace îşi atacă ”şeful de la Londra”: ”Mr Musculo e un maimuţoi, un fraier! Eu sunt… Regele!”

Publicat: 13/05/2017 | 11:50

După ce Mr. Musculo a fost deranjat că a fost comparat cu Andrei Versace, pe care l-a numit, fără ocolişuri, "gay" (VEZI AICI), cel din urmă nu a rămas indiferent şi i-a dat replica "şefului".  ”Regele fiţelor” s-a simţit jignit şi a ţinut să îi reamintească, prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că el este... Regele. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Mr. Musculo e un maimuţoi, un fraier! Eu sunt… Regele!”, a declarat Andrei Versace pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, după ce „şeful de la Londra” a făcut aprecieri privind orientarea sa sexuală.

Tânărul Cristian e originar din Satu Mare şi locuieşte la Londra, unde face show, pozându-se cu: maşini de un milion de euro, cărămizi de lire sterline, şampanii de lux, Rolex-uri şi haine de firmă, iar cele mai multe perechi de încălţăminte le are inscripţionate cu numele său, după cum v-am arătat AICI.

Cristian pretinde că are maşini de un milion de euro: un BMW i8, care apare cel mai des în postările sale, mai multe modele de Mercedes şi un Bentley. Printre celelalte aroganţe pe care „Regele de la Londra” le face pe Instagram se numără pozele şi clipurile video cu şampanii de lux şi mai multe modele de Rolex, brand-ul lui preferat de ceasuri.

Citește și...