După ce s-a despărţit de Rani Adamescu, şi-a găsit altă victimă. ”Săgeata” lui Stelu s-a infiltrat în anturajul milionarului care a deţinut mallurile Militari şi Vitan!

Publicat: 19/07/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive cu Alexandru Faur, cunoscut şi ca "Săgeata" milionarului ANRP, Stelu! După ce s-a despărţit de Rani Adamescu (VEZI TOATE DETALIILE AICI), Alexandru Faur s-a infiltrat în anturajul unui alt milionar, fostul deţinător al mall-urilor Militari şi Vitan!

„Săgeata” lui Stelu ştie bine de tot în ce cercuri să se învârtă! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat la Breeze şi la LOFT în compania milionarului turc care a deţinut mall-urile Militari şi Vitan şi a lui Lexy. Anturaj de calitate, nu glumă! (CITEŞTE ŞI: Lexy pune punctul pe ”i” vizavi de alegerile din SUA)

Şi nu numai că a stat cu ei la masă, dar chiar a fost foarte apropiat atât de Lexy, cât şi de milionarul turc, care la un moment dat i-a şi întors şapca invers lui Faur. O prietenie ce pare deja sudată!

Potrivit surselor noastre, masa de la LOFT, care a adunat pe lângă Lexy şi Faur şi alte persoane, a fost achitată în întregime de milionarul turc. E şi de înţeles, are de unde!

Alexandru Faur a devenit cunoscut ca omul de încredere al lui Gheorghe Stelian, zis „Stelu ANRP”, deţinătorul unei averi fabuloase, construite cu ajutorul uneia dintre cele mai mari despăgubiri din istoria statului român, de peste 100 de milioane de euro! Legătura cu Stelu i-a şi atras lui Faur supranumele de „Săgeata” acestuia. Datorită încrederii mari pe care Stelu o avea în el, Alexandru Faur a ajuns, la un moment dat, chiar să cumpere de la Elena Udrea un teren de 3 milioane de euro! (CITEŞTE ŞI: Şi-a „luat” prima misiune după ce s-a întors la bossulică. Cascadorii râsului cu „Săgeata” lui Stelu. „Regele retrocedărilor” l-a pus să-i împodobească bradul la vila de 5 milioane !)

Citește și...