Dupa ce s-a despartit de Robert Turcescu, Oana Sarbu nu isi mai gaseste linistea! Artista a fost filmata in timp ce…

Publicat: 15/09/2015 | 00:02

Chiar daca este persoana publica si sta mai tot timpul in lumina reflectoarelor, Oana Sarbu isi gaseste timp si pentru cele sfinte. CANCAN.ro a obtinut fotografii cu actrita la biserica, in timp ce se ruga.
 

Oana Sarbu, una dintre cele mai indragite artiste de la noi, arata foarte bine la cei 47 de ani ai sai. Fosta sotie a lui Robert turcescu duce o viata sanatoasa, iar din cate se pare, mai ales dupa despartirea de fostul moderator tv, echilibrul si-l gaseste, de fiecare data, la biserica.

 

 

Oana Sarbu la biserica
Oana Sarbu la biserica

 

CANCAN.ro a obtinut imagini cu artista in timp ce intra intr-un lacas de cult din zona Dorobanti pentru a se ruga. Oana a tinut cont unde merge si s-a imbracat sobru, in negru, pentru a nu iesi cu nimic in evidenta fata de cei din jur.

 

 

Vedeta sta la slujba
Vedeta sta la slujba

 

Conform unor apropiati ai celor doi, dupa ce s-a despartit de jurnalistul Robert Turcescu, actrita se pare ca nu isi mai gaseste echilibrul emotional.

 

 

Actrita se roaga la o icoana
Actrita se roaga la o icoana

 

La iesirea din biserica, roscata avea zambetul pe buze, semn ca, dupa rugaciune, se simtea mult mai linistita.

 

Oana intra intr-o librarie
Oana intra intr-o librarie

 

S-a despartit de Turcescu dupa o relatie de zece ani

 

 

Oana Sarbu si Robert Turcescu au fost impreuna
Oana Sarbu si Robert Turcescu au fost impreuna

 

Timp de zece ani, Oana Sarbu a avut o relatie cu Robert Turcescu, insa cei doi au hotarat, de comun acord, sa se desparta. Si-au dat seama ca au planuri diferite in viata, asa ca au ales sa mearga pe drumuri separate, insa au ramas in relatii amiabile.

 

CITESTE SI:

 

Prima reactie a Oanei Sarbu dupa ce a citit in CANCAN.ro ca Robert Turcescu are o noua iubita! Ce urari i-a facut

Despartirea de Robert Turcescu a lasat urme adanci! Cum s-a comportat Oana Sarbu la prima aparitie publica dupa separare

 

Are o cariera de invidiat

Oana Sarbu a devenit cunoscuta publicului larg in anul 1986, odata cu aparitia pe micile ecrane a filmului „Liceenii”, iar de atunci a ramas una dintre cele mai indragite artiste de la noi.

 

 

Oana Sarbu in filmul
Oana Sarbu in filmul „Liceenii”

 

 

“Sunt un om curtat. Primesc foarte multe aprecieri de la publicul de ambele sexe si de toate varstele, ceea ce e un lucru minunat. Asta inseamna ca notorietatea pe care mi-au adus-o cei 30 de ani de cand lucrez in meseria asta nu sunt deloc un cadou mic pe care mi l-a facut viata”, a spus Oana Sarbu.

Oana Pascaru
 

Citește și...