După ce s-a pozat pe patul de spital, DJ Wanda a transmis un mesaj alarmant! Fanii au izbucnit în lacrimi

Publicat: 09/10/2017 | 18:36

În urmă cu aproape o săptămână, DJ Wanda a părăsit România ca să meargă în Turcia pentru a afla ce boală o chinuie. Astăzi, după ce se pare că ar fi primit rezultatele unor analize amănunţite, artista a făcut public un mesaj, care i-a întristat teribil pe prietenii săi.

 

În urmă cu câteva ore, DJ Wanda a stat de vorbă cu o echipă de medici în Istanbul, unde este internată de câteva zile. Veştile date de specialiştii turci nu sunt bune, dar vedeta nu şi-a pierdut speranţa că va învinge boala. În mesajul scris pe internet, ea nu a mărturisit ce diagnostic i-a fost pus, dar a spus că nu este unul care nu-i pune viaţa în pericol.

După ce au citit rândurile de mai jos, unii dintre fanii DJ-iţei Wanda au izbucnit în lacrimi.

„Nu e bine… Sper totuşi că va fi cu happy end. Îmi doresc mai mult că oricând să fie un vis urât din care să ies curând. Sper că asupra mea să vina un val de lumina şi să alunge toţi norii negri. Sunt un copil mare care aleargă după soare. Vă iubesc. Wandutza”, a  scris artista pe pagina ei de Facebook.

Cei mai mulţi dintre internauţi i-au dat o mulţime de sfaturi.

Ai încredere că va fi bine! Îmbrăţişări cu multă energie şi pupici!„, „Această încercare îţi va dovedi cât de puternică eşti! Sănătate multă!„, „Nu ştiu exact ce ai păţit, dar un gând bun şi o vorba bună clar pot să-ţi transmit. Sper din tot sufletul să ai suportul prietenilor şi al familiei. Multă sănătate, Wanda, spune-mi dacă te pot ajuta cumva. Ştiu că sună banal, dar gândeşte pozitiv, meditiază la tine, deapre tine. Fii tu! Be strong” sunt trei dintre multele mesaje primite de la fani.

Vineri, 6 octombrie, DJ Wanda a făcut publică prima poză cu ea de pe un pat de spital din Turcia. Atunci ea le-a spus tuturor pe Facebook că e o zi decisivă.

„Astăzi, acum, este o zi foarte importantă. Am nevoie de un gând bun trimis în univers. Vă multumesc şi vă iubesc” e mesajul transmis de vedetă în urmă cu trei zile.

Citește și...