Dupa ce slagarul „Ma intorc la tine, mare albastra” a fost relansat, Iordachioaie s-a schimbat radical! Ce pretentii exagerate are

Publicat: 11/01/2015 | 00:57
Dupa ce slagarul „Ma intorc la tine, mare albastra” a fost relansat, Iordachioaie s-a schimbat radical! Ce pretentii exagerate are

Dupa ce slagarul sau "Ma intorc la tine, mare albastra" a fost remixat si a urcat din nou in topuri, Daniel Iordachioaie a inceput sa fie din nou in atentia organizatorilor de evenimente, iar artistul a stiut sa profite la maximum de sansa ivita.

 

Momentul de glorie a lui Daniel Iordachioaie a inceput prin anii ’90 cand piesele lui erau in topuri, iar in plus, avea si cateva emisiuni pe micul ecran. Cu toate ca, in ultimii ani, de artist isi aduceau aminte doar nostalgicii, Iordachioaie a avut norocul ca un tanar cantaret sa remixeze celebra piesa „Ma intorc la tine, mare albastra”.

 

Daniel nu accepta sa vina la emisiuni decat contra unei sume de bani
Daniel nu accepta sa vina la emisiuni decat contra unei sume de bani

Pretinde bani pentru orice aparitie

 

De cand vechiul sau slagar, remixat, a inceput sa aiba succes, Daniel Iordachioaie a stiut cum sa profite de pe urma acestui lucru. Mai precis, atunci cand era invitat de organizatori pentru a sustine, alaturi de Dorian, cel care a „reinviat” melodia lui, Iordachioaie stia cum sa isi negocieze onorariul. Cu toate ca nu mai era atat de ofertat, cantaretul a tinut la pret intocmai un artist care se afla in momentul de fata in topurile muzicale din Romania. Mai mult, chiar si pentru aparitiile televizate, barbatul cerea o anumita suma de bani. In cazul in care avea de filmat unde in afara Bucurestiului, cantaretul spunea de la obraz ca, in cazul in care paraseste Capitala, el pierde mai mult de 150 de euro, pe o singura zi  si ca are pretentia ca producatorii emisiunilor sa-i acopere si aceasta cheltuiala.

 

Daniel se axeaza pe Aceademia lui de Arte frumoase
Daniel se axeaza pe Aceademia lui de Arte frumoase

CITESTE SI:

Daniel Iordachioaie a divortat! Cantaretul, care sufera de o boala grava, avea mari probleme in casnicie!

Acuzatii grele in cel mai neasteptat divort. Fosta sotie a lui Daniel Iordachioaie socheaza: “Curvele nu sunt numai la bordel!”

 

De ceva vreme, artistul este din nou
De ceva vreme, artistul este din nou „pe val”

Si-a deschis o Academie de muzica

 

Daniel Iordachioaie motiva ca cei 150 de euro pe zi ii castiga din Academia lui de Arte Frumoase. Proiectul care ii poarta numele este mai mult o scoala privata deschisa pentru cei care sunt dispusi sa scoata din buzunar o anumita suma de bani pentru a-si descoperi si fructifica talentele. In cadrul acestei academii, Daniel preda cursuri de canto si de chitara, iar pentru o singura sedinta incaseaza cate 80 de lei de la fiecare cursant.

 

Denisa Macovei