Dupa ea.. potopul! Cantareata de muzica populara Ramona Fabian s-ar rasuci in mormant sa stie ca fratele face acum bani pe urma ei

Publicat: 11/06/2014 | 12:03
Dupa ea.. potopul! Cantareata de muzica populara Ramona Fabian s-ar rasuci in mormant sa stie ca fratele face acum bani pe urma ei

Considerata si cea mai frumoasa cantareata de muzica populara din Ardeal, Ramona Fabian a murit la sfarsitul anului trecut intr-un teribil accident rutier. De atunci, se pare ca fratele ei ca trage din greu sa faca bani pe urma ei.

 

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian s-a stins din viata la sfarsitul anului trecut, in urma unui tragic accident de masina. Nimic nu prevestea pe atunci ca cea considerata cea mai frumoasa cantareata de gen din Ardeal avea sa se stinga din viata la varsta de 35 de ani. Acum, doar melodiile au mai ramas de ea, dar se pare ca nici acestea nu mai pot aminti oamenilor cine a fost Ramona Fabian.

Surse din anturajul familiei spun ca fratele ei ar incerca pe cat posibil sa interzica altor cantarete sa-i fredoneze piesele si mai mult decat atat, cere si televiziunilor bani pentru difuzarea pieselor ei.

Ramona avea o relatie de exceptie cu fratele ei, Adi Fabian
Ramona avea o relatie de exceptie cu fratele ei, Adi Fabian

„Sunau oamenii in direct la emisiuni si plangeau efectiv sa auda o melodie de-a Ramonei Fabian, dar nu se putea difuza. Fratele nu mai vrea sa auda nicio piesa de-a ei, fara sa fie rasplatit.” , spun surse din anturajul familiei.

 

Mai mult, fratele cantaretei ar fi interzis oricarei doamne sau domnisoare, care ar fi intentionat sa-i cante piesele surorii, sa se mai poarte ca ea. Nu au voie cu cozi ca ea, nu au voie cu haine ca ea, nu au voie cu nimic care ar putea aminti cumva de Ramona.

Ramona Fabian a murit la sfarsitul anului trecut, intr-un accident rutier
Ramona Fabian a murit la sfarsitul anului trecut, intr-un accident rutier

Si un interviu daca ii este solicitat fratelui cantaretei, tot contravaloarea unei sume frumoase ar putea fi posibil. De altfel, acesta nu a raspuns solicitarii reporterilor CANCAN.ro, refuzand sa comenteze aceste acuzatii.

Familia Ramonei Fabian l-a indepartat pana si pe cel ce urma sa-i fie sot cantaretei. Logodnicul Ramonei ar fi acum in America, cu serviciul, insa dupa tragicul accident ar fi rupt orice fel de legatura.

Ramona Fabian a murit la varsta de 34 de ani

Accidentul in care a murit Ramona Fabian a avut loc în localitatea Mihai Viteazu, comuna Saschiz, judeţul Mureş. Masina in care se afla interpreta a intrat violent, iar decesul s-a produs pe loc.

Chiar in ziua in care s-a stins din viata, Ramona si Alin, logodnicul ei, au discutat despre casatorie. Aveau planuri mari impreuna, dar n-a fost sa fie! Viata le-a rezervat alta soarta.

Cutremurător! Ultima fotografie pe care şi-a făcut-o Ramona Fabian, cântăreaţa care a murit într-un groaznic accident rutier

In replica, fratele Ramonei Fabian, Adrian, ne-a povestit exact cum stau lucrurile la un an de la moartea cantaretei de muzica populara. “De la moartea surorii mele si pana acum nu am pretins sau primit vreun ban, nici pentru difuzari, nici pentru interviuri, nici pentru piese. Dar daca intradevar as fi facut bani, Ramona ar fi fost extrem de bucuroasa ca noi familia beneficiem de pe urma muncii ei, dar nu este cazul”, nea transmis tanarul. Cat despre oprirea altor cantareti sa cante muzica compusa de sora sa, el a precizat ca a interzis doar inregistrarea piselor Ramonei.

Fratele cantaretei de muzica populara, declarata moarta in urma unui accident rutier
Fratele cantaretei de muzica populara, declarata moarta in urma unui accident rutier

“Nu am incercat in nici un moment sa interzic interpretarea pieselor compuse si interpretate de ea, dimpotriva, am oferit fara vreo pretentie, negative ale pieselor ei acelor persoane care mi-au cerut. Am interzis doar inregistrarea pieselor, asta deoarece nu vreau sa fie stricate de voci necorespunzatoare si vreau sa ramana mostenire pentru acel cineva din familie care ii va mostenii talentul”, ne-a mai explicat fratele Ramonei.

Adrian ne-a povestit ca Alin, fostul logodnic al surorii sale, este ca un frate pentru el si ca un copil pentru parintii sai. “In privinta relatiei familiei mele cu Alin, logodnicul surorii mele, pot spune ca a devenit copilul parintilor mei si fratele nostru, iar din momentul mortii surorii mele am fost impreuna zi de zi, iar de cand este plecat in America, vorbim aproape zilnic la telefon. Este indepartat de noi doar daca vorbim in kilometri. Daca preocupa pe cineva cati bani fac, sunt dispus oricand sa ma intorc in 05 octombrie si sa fac schimb cu ei!”, a mai spus el.
 

A.F.

 

Citește și...