Dupa trei ani de casnicie, si pe ei i-a ajuns plictiseala. Denisa de la Bambi si-a dus sotul la film dar l-a tratat cu indiferenta

Publicat: 16/03/2014 | 00:53

Dupa trei ani de casnicie si in relatia Ralucai de la Bambi pare sa fi aparut plictiseala. Chiar daca, cu un an in urma, si-a iertat sotul infidel, bambina nu pare sa se invatat minte. Au iesit impreuna la film dar abia daca au schimbat o vorba.

 

Denisa Tanase si sotul - 6

Jumatatea bruneta a trupei Bambi se poate mandri, de trei ani, cu statutul de femeie maritata. Insa relatia cu medicul Cornel Brotac nu a fost lipsita de probleme. Daca cu un an in urma, dupa ce a aflat de infidelitatea sotului, Denisa a mai dat o sansa relatiei lor, fericirea in cuplu pare sa se lase inca asteptata.

Denisa Tanase si sotul - 10

 Denisa si-a scos sotul la un film

Poate pentru a preveni monotonia din casnicie, Denisa si-a scos sotul la o plimbare la mall si un film. Totusi, cei doi par sa nu reuseasca sa scape de plictiseala… in doi! Fara prea multe cuvinte, Denisa si Cornel au asteptat cuminti la rand, ca sa cumpere bilete. Si gesturile tandre, potrivite pentru doi tineri casatoriti, au parut sa-i ocoleasca.

Denisa Tanase si sotul - 9

Doar biletele din mana au parut sa le ofere un subiect comun de discutie! Cornel si Denisa au privit lung datele notate pe bucata de hartie si au dezbatut probabil amplasarea locurilor in sala. Ceva mai linistiti dupa ce au studiat cu grija biletele, cei doi au intrat la cinematograf.

Denisa Tanase si sotul - 7

Si-ar fi prins sotul cu alta in pat, dar l-a iertat.

S-au cunoscut pe vremea in care doctorul Cornel Brotac era proaspat casatorit si tatic. Dupa doar trei luni, ortopedul i-a spus adio sotiei si a inlocuit-o rapid cu Denisa. Cununia a avut loc la Las Vegas, pe 21 februarie 2011, insa anul urmator, in noiembrie 2012, Denisa l-ar fi surprins pe Cornel cu o alta femeie in pat.

Denisa Tanase si sotul - 5

 CITESTE SI…

Denisa de la Bambi si-a iertat sotul infidel, insa relatia lor este aproape glaciala! Vezi aici imagini igraitoare!

Denisa Tanase si sotul - 3

Denisa Tanase si sotul - 4

 

A.M.L.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...