După trei zile de căutări, adolescenta fugită din spital a fost găsită! Părinții au suferit un șoc în momentul în care au aflat unde a fost descoperită

Publicat: 30/03/2018 | 14:27
După trei zile de căutări, adolescenta fugită din spital a fost găsită! Părinții au  suferit un șoc în momentul în care au aflat unde a fost descoperită

Rudele și prietenii minorei care a fugit din spitalul în care era internată au primit vești bune din partea polițiștilor. Oamenii legii le-au spus că adolescenta a fost găsită în viață. Totuși, locul în care a fost descoperită i-a făcut pe părinții ei să le stea inima în loc. Vă reamintim că în urmă cu trei zile, fata a fost dată în urmărire națională.

Minora de 14 ani, care a fugit în papuci din la Spitalul Orăşenesc Turceni din Gorj, unde era internată, a fost găsită de poliţişti, potrivit gds.ro. După zeci de ore de căutări, oamenii legii au descoperit-o la la aproape 200 de km depărtare. Minora se afla în localitatea Calafat din judeţul Dolj, acasă la un tânăr de 18 ani, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

În urmă cu trei zile, adolescenta a fugit din spitalul în care fusese internată și și-a închis telefonul pentru ca nimeni să nu o contacteze. Când a dispărut, tânăra purta o pereche de pantaloni de culoare albastră, geacă din piele de culoare neagră, iar în picioare, papuci din cauciuc.