“Durul” Popescu s-a intors alt barbat din inchisoare! Nici daca ar fi stiut ca e filmat nu s-ar fi comportat asa cu sotia lui

Publicat: 03/12/2015 | 00:00

De cand a iesit din inchisoare, Gica Popescu traieste la maximum fiecare moment de libertate. Miercuri dupa-amiaza, "Baciul" a fost filmat de CANCAN.ro in compania sotiei sale, pe o strada retrasa din Capitala.

Gica Popescu pare mai fericit ca niciodata, dupa perioada grea petrecuta in spatele gratiilor.

Gica Popescu

Imbracat lejer, cu o bluza subtire si o pereche de blugi, fostul fotbalist a fost filmat, miercuri dupa-amiaza, de CANCAN.ro, in timpul unei intalniri neasteptate.

Gica Popescu

„Baciul”, asa cum i se mai spune, si-a parcat masina pe partea dreapta a unui drum retras din zona de nord a Bucurestiului si si-a asteptat sotia.

Gica Popescu

Luminita si-a facut aparitia la volanului unei masini de teren, de culoare neagra, si au stat de vorba pret de cateva minute.

Gica Popescu

La finalul discutiei, Gica Popescu si-a sarutat nevasta, semn ca relatia lor decurge foarte bine, iar perioada in care au fost despartiti i-a unit mai mult ca niciodata.

A stat un an si jumatate dupa gratii

Gica Popescu

In luna martie a anului 2014, Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare in „Dosarul Transferurilor” si a fost eliberat pe data de 4 noiembrie 2015.

Fostul capitan al Barcelonei a fost incarcerat la penitenciarul Rahova, unde „parteneri de inchisoare” i-a avut pe Mihai Stoica, George Copos si Jean Padureanu.

Alaturi de el au fost condamnati Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Netoiu, si Jean Padureanu.

Citeste si:

Cancan.RO a vorbit cu Gica Popescu. Primele declaratii despre oferta Stelei!

CANCAN.RO a filmat totul! Cine o inveseleste pe sotia lui Gica Popescu, in timp ce “Baciul” este la inchisoare!

ULTIMA ORA! Gica Popescu a fost eliberat din inchisoare. Fostul mare fotbalist fusese condamnat in Dosarul Transferurilor

G.C.

Citește și...