E anul operatiilor estetice, pentru ea! Gyorfi intra in reperatii capitale: Isi retuseaza ridurile, dantura, buzele si picioarele

Publicat: 04/01/2014 | 12:02


A fost promotoare in domeniul interventiilor estetice si nici ca se lasa. Dupa doua operatii, la sani si la nas, Daniela Gyorfi si-a programat acum un lung sir de vizite la cabinetul medicului, din dorinta de a intineri peste noapte.
 

Inceputul de an a venit cu multe rezolutii, pentru Daniela Gyorfi, in special de ordin esthetic. De altfel, cum ipocrizia nu o caracterizeaza din niciun punct de vedere, solista a recunoscut inca de la inceput ca este adepta operatiilor estetice, ea fiind, de altfel, una dintre primele vedete care s-au lasat pe mainile esteticianului, pentru o marire de sani.

Daniela Gyorfi are un trup aprorpe perfect, dar ea considera ca poate fi si mai slaba
Daniela Gyorfi are un trup aprorpe perfect, dar ea considera ca poate fi si mai slaba

Si, de atunci, seria interventiilor estetice a tot continuat. Iar inceputul de an i-a trezit Danielei dorinta de a mai face si alte imbunatatiri, de ordin fizic. Nu de alta, dar se stie cat de mult conteaza imaginea in lumea artistica, iar blonda chiar isi respecta munca si fanii si, mai mult, am putea spune ca si onorariile sunt direct proportionale cu felul in care cantaretele arata.

Fata Danielei Gyorfi pare destul de imbatranita
Fata Danielei Gyorfi pare destul de imbatranita

Mai exact, Daniela are de gand sa acorde o atentie sporita chipului. Iar injectiile cu botox, pentru atenuarea ridurilor, si cele cu acid hialuronic, pentru marirea buzelor, trebuie repetate cel putin o data la un an pentru ac efectul lor sa continue. Cam astea ar fi primele interventii pe care Daniela le va face, la esthetician.

Solista a apelat de cativa ani la injectiile cu botox
Solista a apelat de cativa ani la injectiile cu botox

Ulterior, solista are de gand sa continue cu dentistul, pentru o albire profesionala sua chiar pentru a-si pune fatete, intrucat, fara o dantura impecabila, poti fi oricat de frumoasa, pentru ca nu conteaza.

Ulterior, Gyorfi se va intoarce la estetician, nu pentru o interventie chirurgicala, ci pentru o serie de tratamente corporale, de ultima generatie.

Asa aratau sanii solistei dupa prima operatie, efectuata in anul 2000
Asa aratau sanii solistei dupa prima operatie, efectuata in anul 2000

Astfel, marea obsesie a solistei este aceea ca ea considera ca are cateva kilograme in plus, pe care spera sa le dea jos cu ajutorul aparatelor, dar in acelasi timp sa scape si de celulita si sa isi tonifice pielea. Nu de alta, dar ea recunoaste faptul ca, la 45 de ani, trupul chiar nu mai poate arata ca la 20, daca nu este si putin “ajutat”.
 

Dana Enache

Citește și...