E cu ochi sau cu… de toate?! “Prima doamnă a fotbalului românesc” a luat proporţii!

Publicat: 17/09/2015 | 00:13

Iubita lui Razvan Burleanu s-a ingrasat foarte mult, ceea ce ar duce cu gandul la o eventuala sarcina. Tatalui presedintelui FRF, cel care a spus in mai multe randuri ca si-ar dori un mostenitor, face lumina in acest caz.

Razvan Burleanu este cel mai tanar presedinte din istoria Federatie Romane de Fotbal. La numai 29 de ani, fostul consilier al lui Traian Basescu era numit sef la Casa Fotbalului, multi dintre oamenii de fotbal considerand ca acesta este mult prea crud pentru o asemenea functie.

 

Burleanu si-a dus sotia la un centru comercial, apoi s-a indreptat spre casa
Burleanu si-a dus sotia la un centru comercial, apoi s-a indreptat spre casa

 

Necasatorit, insa o relatie cu Anamaria Tulumb, o fosta Miss Boboc pe care a cunoscut-o inca din liceu, fiul fostului mijlocas al Selenei Bacau, Gheorghe Burleanu, nu a lasat sa se afle foarte multe despre viata lui privata. La inceput de drum, boss-ul de la Casa Fotbalului nu are copii.

 

Iubita lui Burleanu a luat proportii

 

Zilele trecute, CANCAN.ro a obtinut imagini cu preseditele federal in timp ce si-a dus sotia la mall, acolo unde a lasat-o la cumparaturi, impreuna cu mama ei. Anamaria a parut destul de schimbata, a luat in greutate, ceea ce ar duce cu gandul spre o eventuala sarcina.

 

Anamaria si-a salutat iubitul, apoi si-a vazut de drum
Anamaria si-a salutat iubitul, apoi si-a vazut de drum

 

Aceasta ipoteza este contrazisa chiar de tatal sefului de la FRF, cel care spune ca ar fi fost cel mai bucuros sa afle ca va deveni bunic. “Nu stiu asa ceva. Eu as fi cel mai fericit om din lume. Daca m-ar tine Dumnezeu sa-mi vad si eu nepotii. Din cate stiu eu, ei vor sa aiba casa lor, sa se stabileasca, iar apoi sa faca un copil” a spus Gheorghe Burleanu.

 

In timpul liber, Razvan Burleanu este sofer pentru sotia lui
In timpul liber, Razvan Burleanu este sofer pentru sotia lui

 

CITESTE SI: 

Burleanu isi foloseste iubita in scopuri casnice! In timp ce seful FRF o asteapta in masina, Anamaria alearga printre rafturi!

Cine este “locotenentul” lui Burleanu! Imagini cu noul Secretar General al FRF! Impreuna cu presedintele s-au vazut cu…

 

In acest ansambu rezidential locuieste Razvan Burleanu
In acest ansambu rezidential locuieste Razvan Burleanu

 

Sta cu chirie intr-un apartament dintr-un ansamblu rezidential

In acest moment, primul om din fotbalul romanesc locuieste, alaturi de iubita lui, intr-un apartament aflat intr-un ansamblu rezidential din nordul Capitalei, acolo unde chiria se invarte in jurul sumei de 500 de euro lunar.

I.M

 

Citește și...