E declarația care răstoarnă totul în scandalul sexual din muzica populară! Ce ”testament” ar fi lăsat Aurelian Preda înainte să moară

Publicat: 17/11/2019 | 23:59

În scandalul sexual dintre Ana Maria Preda și Nicușor Iordan a intrat și sora cântărețului acuzat, Mariana. Aceasta susține că Ana minte că ar fi fost abuzată sexual și aruncă o nouă bombă. Aurelian Preda i-ar fi mărturisit Marianei că după moartea lui, ar fi vrut ca Nicușor să-i devină partener Anei. CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, vă prezintă noi detalii din telenovela care i-a șocat pe artiștii din muzica populară.

Faptele de care este acuzat Nicușor Iordan, abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă, sunt cercetate de procurori iar dosarul a ajuns chiar și la DIICOT. Până la începerea urmăririi penale a celui acuzat, apărarea lui Nicușor vine și din partea familiei sale. Sora lui, Mariana, susține că știe multe lucruri și o acuză pe Ana că s-ar fi culcat cu Nicușor de bună voie și nesilita de acesta, chiar dacă amândoi erau implicați în alte relații amoroase. (CITEȘTE ȘI: ”SATANA DE LA ROMA” RUPE TĂCEREA! DECLARAȚII ȘOCANTE ÎN SCANDALUL SEXUAL AL ANULUI)

”Niciodată fratele meu nu a spus că nu ar fi avut o relație intimă. A spus că nu a abuzat, nu a violat, nu a hărțuit. Vă rog frumos, un copil de 19 ani care spune aberații la TV. Ziua este lacrimogenă și noaptea rupe cluburile. Scuzați-mi expresia. Domnișoara ar trebui să-și pună niște semne de întrebare vis-a-vis de locurile unde se ducea”, a mărturisit Mariana pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Moemntele intime ar fi avut loc într-o garsonieră

Mariana mai spune că Nicușor ar fi dus-o pe Ana într-o garsonieră a surorii lor unde s-ar fi petrecut momentele intime. Tot scandalul generat i-a afectat pe amândoi. Dacă Ana începuse terapia psihologică după moartea tatălui ei, acum și Nicușor se simte căzut psihic dar și profesional. (VEZI ȘI: DECLARAȚII ȘOCANTE ALE FIICEI LUI AURELIAN PREDA: “ERAM BOLNAVĂ (…) A ÎNTREȚINUT UN ACT SEXUAL CU MINE!” CUM S-A ÎNTÂMPLAT)

”Din cauza acestor lucruri care se întâmplă acum, Nicușor este în terapie. Domnisoara Ana a vrut 100 mii de euro în vară. Domnișoara Ana s-a complăcut în această situație. Cam atât i-ar fi convenit domnișoarei să încaseze”, a mai spus Mariana pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Ana a renunțat la serviciile avocatului care a încercat o mediere între părțile implicate în scandal. Cât despre suta de mii de euro invocată, Ana susține că nu ea a cerut acești bani. Iar ca povestea să devină și mai telenovelistică, sora lui Nicușor aruncă o bombă despre care Ana susține că habar n-avea.

”Tatăl Anei, acum ceva vreme, ne spunea, și mi-a spus mie personal că și-ar dori ca după moartea lui Nicușor și Ana să fie împreună”, a mai dezvăluit sora lui Nicușor Iordan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)